ΕΛΛΑΔΑ

Πεύκη: «Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να συνεχίσω» - Τα λόγια της μάνας πριν από την τραγωδία

Πεύκη: «Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να συνεχίσω» - Τα λόγια της μάνας πριν από την τραγωδία

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Πεύκη, την Πέμπτη (02/01) όταν μια μητέρα πέταξε το 5χρονο κοριτσάκι της από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια στο κενό.

Tο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη στις 11:40 το πρωί της Πέμπτης (02/01).

«Δεν είχαμε προβλήματα, ήμασταν καλά μεταξύ μας. Το μόνο μας πρόβλημα τον τελευταίο καιρό ήταν ότι μιλούσαμε συνέχεια για το τι θα γίνει με το παιδί, την απασχολούσε πολύ η φροντίδα του παιδιού», δήλωσε ο πατέρας, σύμφωνα με τον Alpha.

Οι αστυνομικοί έψαξαν αμέσως το διαμέρισμα για να δουν εάν η γυναίκα άφησε κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί ακριβώς τι συνέβη, αλλά σημείωμα δεν βρέθηκε.

Φίλοι της γυναίκας κατέθεσαν στην αστυνομία ότι η γυναίκα τους είπε την φράση: «δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να συνεχίσω».

Σπάραξε ο πατέρας που είδε νεκρές σύζυγο και κόρη

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Δελτίο Ειδήσεων του Ant1, η μητέρα ήταν νηπιαγωγός στο επάγγελμα και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το παιδί - σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο παππούς του - είχε προβλήματα υγείας.

Ο σύζυγος και πατέρας των δύο θυμάτων της τραγωδίας έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του. Γείτονες τον είδαν και τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;».

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πεθερός της γυναίκας και παππούς του 5χρονου παιδιού περιέγραψε τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι και είδε τη νύφη του νεκρή στον δρόμο.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν, ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε, να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω είχαν βάλει ένα σεντόνι», ανέφερε ο πατέρας του συζύγου της 32χρονης. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας, αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας στην παρακάτω gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τζόκερ: Στην Αλόννησο το τυχερό δελτίο - Με 9,5 ευρώ κέρδισε 9,2 εκατ. ευρώ! (pics)