MEDIA

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το νέο project του ΑΝΤ1 που αρνήθηκε να παρουσιάσει

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το νέο project του ΑΝΤ1 που αρνήθηκε να παρουσιάσει

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξή του αποκάλυψε το άγνωστο τηλεοπτικό παρασκήνιο που βίωσε ο ίδιος πριν από λίγο καιρό. 

«Κάποια στιγμή άκουσα ότι η εκπομπή πήγε καλά λόγω των «Μελισσών». Αν δεν αρέσει στους τηλεθεατές αυτό που παρουσιάζεις, θα εξαφανιστούν πολύ γρήγορα» είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Λαμβάνοντας κατά την ώρα προβολής του 24,8% από το διάστημα της 9ης Οκτωβρίου έως τη 2α Ιουλίου, το «The 2night show» ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, με το εντυπωσιακό 29,3% να αποδεικνύει πως οι γυναίκες υπήρξαν οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία χρόνια. Το δείχνουν και οι αριθμοί τηλεθέασης που πάντα τους έχω δίπλα μου σε αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι», εξομολογείται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «7 ΜΕΡΕΣ ΤV» και συνεχίζει: «Δεν αμφισβήτησα ποτέ τις καλές και τις όχι τόσο καλές στιγμές. Θα πρέπει να σου τονίσω ότι και η περσινή χρονιά για το «The 2night show» ήταν πολύ καλή. Περνάμε πάσα 3%-5% και φτάναμε μέχρι 18%-20%.

Φέτος, με ένα πολύ καλό lead in από τις «Μέλισσες», κρατήσαμε τον κόσμο και δημιουργήσαμε πολύ όμορφες καταστάσεις. Κάποια στιγμή άκουσα ότι η εκπομπή πήγε καλά λόγω των «Μελισσών».

Είναι σημαντική η πάσα που παίρνεις, αλλά δεν διαρκεί πάνω από το πρώτο τέταρτο, άντε το πολύ μισή ώρα. Αν δεν αρέσει στους τηλεθεατές αυτό που παρουσιάζεις, θα εξαφανιστούν πολύ γρήγορα.

Το ότι ένα δίωρο πρόγραμμα είναι συνεχώς πρώτο, δεν βασίζεται στο προηγούμενο πρόγραμμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είμαι 47 ετών, στην ωραιότερη φάση της ζωής μου. Έπειτα από τόσα χρόνια εμπειρίας, μαθαίνω ακόμη.

Έχω πολύ όρεξη να δημιουργήσω καινούργιες εκπομπές. Γουστάρω πολύ αυτό που ζω. Η χρονιά που πέρασε ήταν για μένα η αρχή μιας καινούργιας δεκαετίας».

Θα υπάρξουν αλλαγές την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο «The 2night show»; Σκέπτεται να παρουσιάσει παράλληλα κάποιο άλλο τηλεοπτικό project; Ο αγαπητός παρουσιαστής τονίζει: «Συζητήσαμε με το σταθμό για ένα άλλο πρόγραμμα. Δεν ένιωθα ότι θα μπορούσα να το κάνω τη συγκεκριμένη στιγμή. Οπότε ρίχνω μέχρι τον Δεκέμβριο όλο το βάρος στο «The 2night show». Από τον Γενάρη είναι μια άλλη ιστορία». Όσο για το τι καινούργιο θα φέρει στην πετυχημένη εκπομπή, δεν κρύβει πως «Περιμένω να δω τι θα κάνουν οι Μύγες, που εδώ και δύο χρόνια τους έχω στην παρέα.

Υπάρχει μια περίπτωση τα παιδιά να δημιουργήσουν κάτι δικό τους. Εύχομαι από την καρδιά μου να έχουν καλή επιτυχία τώρα που ανοίγουν τα φτερά τους. Αν τελικά δεν είναι κοντά μας, θα δημιουργήσουμε πάλι μια τηλεοπτική έκπληξη».