MEDIA

Άγριες Μέλισσες - Νέα σεζόν: Το μεγαλύτερο spoiler από την Κατερίνα Διδασκάλoυ

Άγριες Μέλισσες - Νέα σεζόν: Το μεγαλύτερο spoiler από την Κατερίνα Διδασκάλoυ

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισό­διο μέχρι και το ανατρεπτικό και γεμάτο συγκίνηση φινάλε της.

Οι ανατροπές, οι δυνατοί και παράνομοι έρωτες, οι κόντρες, οι τσακωμοί, οι συγκινήσεις και οι αποκαλύψεις είναι μερικά από τα στοιχεία που έκαναν τη σειρά να ξεχωρίσει σεναριακά και που θα συνεχίσουν να υπάρχουν έντονα και στον δεύτερο κύκλο, ο οποίος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο με το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος κύκλος έκλεισε, όπως ακριβώς ξεκίνησε, με έναν «Σέργιο Σεβαστό». Στο πρώτο επεισόδιο, οι τηλεθεατές είδαν τις αδελφές Σταμίρη να σκοτώνουν τον γιο του Δούκα και της Μυρσίνης, ενώ στον τελευταίο οι ίδιοι πρωταγωνιστές κρατούσαν στα χέρια τους τον νέο Σέργιο. Ελένη και Ασημίνα κοιτούσαν έκπληκτες αυτό που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους. Την ίδια ώρα, η Θεοδοσία ανακάλυπτε στοιχεία, που ενοχοποιούσαν τις αδελφές Σταμίρη για τον θάνατο του Σέργιου. Βάσει αυτών, στον νέο κύκλο των «Άγριων Μελισσών», η Ελένη θα περάσει από δίκη και στη συνέχεια θα βρεθεί στη φυλακή.

Για τον 2ο κύκλο που θα ακολουθήσει τα spoiler πάνε κι έρχονται… Η Κατερίνα Διδασκάλου, μιλώντας στο Καλοκαίρι #not έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για δύο πολυσυζητημένα πρόσωπα στις Άγριες Μέλισσες…

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Μενεγάκη «ανέβασε» αυτή τη φωτό με μαγιό στα 51 της - Δείτε τι προκάλεσε!