MEDIA

Βάσω Λασκαράκη: Δες σε ποιο σίριαλ θα εισβάλλει

Βάσω Λασκαράκη: Δες σε ποιο σίριαλ θα εισβάλλει

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη να συνεχίζει τις διακοπές της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, όμως οι φήμες οργιάζουν για τη συμμετοχή της σε επιτυχημένη σειρά.

Έπειτα από πέντε επιτυχημένες σεζόν στο σήριαλ του ALPHA, «Το Σόι σου», η Βάσω Λασκαράκη είπε το μεγάλο «ναι» σε μια δραματική σειρά.

Ο «Έρωτας μετά» υπήρξε μια αξιόλογη παραγωγή με κορυφαίο καστ, που, όμως, δεν κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών και ολοκλήρωσε τον κύκλο του και η πρωταγωνίστρια του, Βάσω Λασκαράκη, ξεκίνησε να μιλά με τον ΑLPHA προκειμένου να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, οι συζητήσεις δεν οδήγησαν πουθενά. Τότε ήταν που ο Ανδρέας Γεωργίου προσέγγισε την ηθοποιό και ξεκίνησε να την πολιορκεί για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη δεύτερη σεζόν του σήριαλ «8 λέξεις».

Στόχος του Γεωργίου, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, είναι να καλύψει το κενό που δημιούργησε η φυγή της Δανάης Παππά από το καστ και ο ρόλος της Λασκαράκη να φέρει τα πάνω κάτω στην εξέλιξη της σειράς.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν ευδοκίμησαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και θα επιστρέψει στην Αθήνα στα τέλη του μήνα, όπου και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις της.