MEDIA

Αγγελική Ηλιάδη: Έδειξε τα αποτελέσματα του τεστ για τον κορονοϊό (pics)

Αγγελική Ηλιάδη: Έδειξε τα αποτελέσματα του τεστ για τον κορονοϊό (pics)

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη πριν λίγες μέρες έκανα γνωστό ότι νοσεί από κορονοϊό. Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε στο προφίλ της για τα παιδιά της, λέγοντας πόσο δύσκολα περνά με τα συμπτώματα του COVID…

Ωστόσο κάποια αρνητικά σχόλια και σχόλια αμφισβήτησης ότι δεν είναι θετική στον ιο την ενόχλησαν έτσι η Αγγελική δημοσίευσε τα αποτελέσματα των εξετάσεών της γράφοντας: «Άλλο πράγμα η δυσπιστία και άλλο η ανοησία… επειδή έχει κουράσει το θέμα και δεν αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για τη υγεία μας και επειδή επίμονα μου το ζητήσατε ορίστε… προσοχή προσοχή προσοχή».

Δείτε την gallery:

Όταν ανακοίνωσε ότι είναι θετική

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, τονίζοντας πως το πιο δύσκολο για εκείνη είναι πως πρέπει να βρίσκεται μακριά από τα παιδιά της.

«Θετικό το τεστ Covid-19 φίλοι μου και πιστέψτε με μεγάλη η ταλαιπωρία και η εξάντληση. Tο πιο δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να στερηθώ τα παιδιά μου. Σκέφτομαι πόσο αντιδραστική ήμουν στην περίοδο της καραντίνας και πόσο καχύποπτη με όλη την κατάσταση. Τώρα λοιπόν που έχω κορονοϊό και βιώνω προσωπικά αυτόν τον τόσο αμφιλεγόμενο ιό, έχω να πω απλά προσοχή. Προσέξτε τους εαυτούς σας, την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας. Θέλουμε, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς για πολύ καιρό ακόμη απ’ ότι φαίνεται. Να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε» έγραψε η λαϊκή τραγουδίστρια στα social media.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι πρόκειται να κάνει Live στο Instagram, ώστε να μιλήσει για την περιπέτεια με την υγεία της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Άνοιγμα σχολείων: 7 ή 14 Σεπτεμβρίου; Τι θα ισχύσει αν υπάρξει κρούσμα