MEDIA

30 χρόνια από τότε που μπήκε στη ζωή μας το Beverly Hills 90210

30 χρόνια από τότε που μπήκε στη ζωή μας το Beverly Hills 90210

Αν είσαι γύρω στα 30 τότε ξέρεις πολύ καλά για ποιο πράγμα μιλάμε.

Πολύ πριν το Stranger Things και το Riverdale, σειρές που οι σημερινοί έφηβοι λατρεύουν, υπήρξε μια σειρά με αγόρια και κορίτσια στον σημαντικό ταχυδρομικό κώδικα 90210 του Beverly Hills.

Για εσένα που δεν έχεις ιδέα τι είναι αυτό που περιγράφουμε, Τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills έκαναν πρεμιέρα πριν τριάντα ολόκληρα χρόνια, στις 4 Οκτώβρη του 1990 και σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά.

Από το 2019, η παρέα δεν θα ήταν πια ποτέ η ίδια, μετά την απώλεια του 52χρονου τότε γόη του σόου Luke Perry μετά από εγκεφαλικό.

Οι πρωταγωνιστές, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έκαναν τίποτε περισσότερο στην μετέπειτα καριέρα τους, θυμήθηκαν με συγκίνηση το σόου που τους έκανε διάσημους και τους χάρισε φήμη για μια ολόκληρη ζωή.

Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και Tori Spelling υπήρξαν οι ήρωες της εφηβείας μας, τότε που το βασικό μας πρόβλημα ήταν αν η Κέλι θα διαλέξει τον Ντίλαν ή τον Μπράντον.

Στα δέκα χρόνια της εφηβικής σειράς, αγαπήσαμε, χωρίσαμε, τσακωθήκαμε και τριάντα χρόνια τώρα παρακολουθούμε πόσο έχει μεγαλώσει η παρέα αυτή.

Η Shannen Doherty μίλησε άλλωστε πρόσφατα για τον καρκίνο τελικού σταδίου τον οποίο αντιμετωπίζει και εξήγησε πως ετοιμάζει αποχαιρετιστήρια γράμματα. Εμείς που χάσαμε τόσο ξαφνικά τον Ντίλαν Μακ Κέι, αδυνατούμε να πιστέψουμε πως θα έρθει η στιγμή που θα αποχαιρετίσουμε την Μπρέντα Γουόλς.