MEDIA

Big Brother: Δείτε τη Σοφία Δανέζη εκτός ριάλιτι (pics)

Big Brother: Δείτε τη Σοφία Δανέζη εκτός ριάλιτι (pics)
Σε δύσκολη θέση η Σοφία Δανέζη στο Big Brother
Instagram

Big Brother: Καταιγιστικές εξελίξεις στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, με την παραγωγή να τιμωρεί τις Σοφία Δανέζη και Αφροδίτη Γεροκωνσταντή που είναι προτεινόμενες για αποχώρηση χωρίς τη δυνατότητα να σωθούν από το «βέτο».

Διαρκώς σε νέους… μπελάδες φαίνεται πως μπαίνει η παραγωγή του Big Brother με τα «καμώματα» των παικτών. Πρόσφατα ξέσπασε νέος σάλος με τους χρήστες των social media να υποστηρίζουν πως «στήνονται» οι ψηφοφορίες από τις κλίκες μέσα στο σπίτι.

Παράλληλα, υπήρξαν αρκετοί που επεσήμαναν το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες επίτηδες αφαιρούν τα μικρόφωνά τους, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν συνεννοήσεις και να «φτιάχνουν» τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών για τον αρχηγό του σπιτιού αλλά και για τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Φαίνεται πως στην παραγωγή του Big Brother αποφάσισαν να δώσουν βάση στα παράπονα των φανατικών θεατών του παιχνιδιού, και ετοιμάζονται να επιβάλλουν ποινές.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η τιμωρία άρχισε από τη Σοφία Δανέζη και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, με τις δυο παίκτριες να βγαίνουν προτεινόμενες για αποχώρηση, χωρίς μάλιστα να έχουν τη δυνατότητα να «σωθούν» από τον αρχηγό του σπιτιού και τον παίκτη που έχει το «βέτο».

Μένει να δούμε ποια θα είναι η γνώμη του κοινού και ποια θα αποφασίσει να διώξει από το Big Brother. Αν, πάντως, αυτή είναι η Σοφία Δανέζη, τότε αναμένονται με ενδιαφέρον όλα όσα θα πει αλλά και η επιστροφή της στον χώρο του τραγουδιού από όπου ήταν γνωστή, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες της, τραβηγμένες εκτός του σπτιού…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr