MEDIA

Δέκα Χρόνια Newsbomb.gr: Ευχές των αναγνωστών - Συνεχίστε να λέτε την αλήθεια

Δέκα Χρόνια Newsbomb.gr: Ευχές των αναγνωστών - Συνεχίστε να λέτε την αλήθεια
Νewsbomb.gr - Δέκα χρόνια στην κορυφή

2010 - 2020, δέκα χρόνια Newsbomb.gr στην κορυφή: Οι πολίτες διψούν για την αλήθεια - Διψούν για αληθινή ενημέρωση χωρίς «μάσκες» και «προσωπεία» - Τι λένε και τι εύχονται μπροστά στον φακό του Newsbomb.gr; 

Τελικά οι πιο ουσιαστικοί κριτές είναι οι ίδιοι μας οι αναγνώστες. Οι απλοί πολίτες που καθημερινά μας στηρίζουν με την επιλογή τους να ενημερώνονται 24 ώρες το 24ωρο από το Newsbomb.gr.

Οι άνθρωποι που επιβραβεύουν την δημοσιογραφική μας δουλειά και σε κάθε ευκαιρία μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους.

Οι πολίτες λοιπόν έχουν κάθε δικαίωμα να μας επισημαίνουν την άποψή τους, τις επισημάνσεις τους, ακόμα και τις αντιρρήσεις τους.

Όλα αυτά είναι απολύτως αποδεκτά προκειμένου να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο και να υπηρετούμε με στοχοπροσήλωση το αγαθό της ενημέρωσης. Της ενημέρωσης που δικαιούνται οι πολίτες για να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει γύρω τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί οι πολίτες μιλούν στην κάμερα του Newsbomb.gr, δίνουν τις ευχές τους για τα 10 χρόνια της παρουσίας μας στο internet και τονίζουν την ανάγκη να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, ακόμα πιο μαχητικοί, περισσότερο αποκαλυπτικοί.

Έγκαιρα και πάνω από όλα έγκυρα, με συνεχείς ανταποκρίσεις και δημοσιογραφικές αποστολές, δίνοντας πρώτο από όλους τις πληροφορίες για ότι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει με απευθείας μεταδόσεις, LIVE συνδέσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, κατάφερε να γίνει συνώνυμο των «Ειδήσεων».

Δείτε το βίντεο με τους πολίτες

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ευχές και χρόνια πολλά στο Newsbomb.gr από τον Πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων και υπουργούς