MEDIA

Εκτός «The 2night Show» οι Σφήκες; (vid)

Εκτός «The 2night Show» οι Σφήκες; (vid)

Τι συμβαίνει με την ενότητα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Είχε γίνει μεγάλη συζήτηση πριν λίγο καιρό μετά την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή «The 2night Show», λόγω της ενόχλησή της από ερωτήσεις που της κάνανε οι «Σφήκες».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου στη «Φωλιά των Κου Κου», τα τρία κορίτσια που αποτελούν τις «Σφήκες», ενημερώθηκαν ότι δεν θα κάνουν άλλα γυρίσματα. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει εντελώς η ενότητα αυτή από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όπως φαίνεται έχουμε ένα απρόοπτο με τις Σφήκες, μια αλλαγή στη σύνθεση της εκπομπής, φαίνεται ότι στα επόμενα επεισόδια δεν θα δούμε τα κορίτσια. Όχι σε αυτά που έρχονται άμεσα γιατί έχουν γίνει κάποιες εγγραφές, δεν θα τα δούμε στη συνέχεια, στα επεισόδια που οι εγγραφές θα γίνουν από εδώ και πέρα. Είχε γίνει το περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη και είχε ξεκινήσει μια φημολογία ότι αυτή η ενότητα θα σταματήσει, αλλά δεν είχε γίνει κάτι. Τώρα, λόγω κορονοϊού, όχι λόγω κορονοϊού, κάποια στιγμή ενημερώθηκαν τα κορίτσια ότι “τελικά δεν θα σας χρειαστούμε άλλο, προσωρινά δεν θα κάνετε άλλα γυρίσματα”. Από αυτή την Παρασκευή, τους είπαν, δεν θα κάνετε γυρίσματα.»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σούπερ μάρκετ: Αλλάζει το ωράριο - Οι ώρες και οι μέρες που θα είναι πλέον ανοιχτά