MEDIA

Το Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε το τέλος των γυρισμάτων (photo)

Το Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε το τέλος των γυρισμάτων (photo)

Οριστικό «τέλος» μπήκε στο Καφέ της Χαράς το οποίο επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μετά από 15 χρόνια. 

Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε με μια ομαδική φωτογραφία και ένα μακροσκελές συγκινητικό μήνυμα στο Instagram το τέλος των γυρισμάτων, τόνισε ωστόσο πως τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο.

Η φωτογραφία μας έδωσε παράλληλα και ένα spoiler, καθώς, όπως βλέπουμε, ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες πρόκειται να επιστρέψει. Ο λόγος φυσικά για τον Τρελαντώνη, τον οποίο υποδύεται ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

«Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες! Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!» έγραψε ο Χάρης Ρώμας στην ανάρτησή του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Το δηλητηριασμένο ροξ - Σκότωσε τον αρραβωνιαστικό της γιατί ήταν σεξουαλικά ανίκανος