MEDIA

Survivor Spoiler 16/3: «Θρίλερ» με τον Γιώργο Κοψιδά – Θα αποχωρήσει από το παιχνίδι; (video)

Survivor Spoiler 16/3: «Θρίλερ» με τον Γιώργο Κοψιδά – Θα αποχωρήσει από το παιχνίδι; (video)

Survivor Spoiler 16/3: Θα έχουμε νέα οικειοθελή αποχώρηση στο παιχνίδι;

«Θρίλερ» με τον ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά που δεν συμμετείχε στα αγωνίσματα του Survivor αφού δεν ένιωθε καλά και πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Η πείνα έχει επηρεάσει τους πάντες στο Survivor και ειδικά τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, που δεν έχουν κερδίσει τα τελευταία αγωνίσματα και έτσι δεν έχουν γευτεί έξτρα τροφή.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Γιώργου Κοψιδά. Η απόδοση του άλλοτε καλύτερου παίκτη της κόκκινης ομάδας, έχει πέσει στα πατώματα και τις τελευταίες μέρες μάλιστα δεν αγωνίζεται καθώς ζαλίζεται. Μάλιστα στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/3) ακούσαμε πως πήγε στο γιατρό, με τον ίδιο να λέει πως τρόμαξε όταν είδε τον εαυτό του στον καθρέφτη και πως η πίεσή του έχει φτάσει στο 9.

Ο ηθοποιός έχει φτάσει στα όριά του και πρέπει να σκεφτούμε πως πρόκειται για ένα άνδρα με ύψος 1,96 που είναι vegan και εκτός παιχνιδιού παίρνει τις απαραίτητες βιταμίνες που μέσα στο παιχνίδι δεν έχει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο Γιώργος Κοψιδάς έχει αστάθειες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός παραλίας και κανείς δεν ξέρει αν θα γυρίσει. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρχει και άλλη μια αποχώρηση, κάτι που αν συμβεί θα είναι ακόμα ένα τεράστιο πλήγμα για την παραγωγή. Εννοείται όμως πως πάνω από όλα μετράει η υγεία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο AstraZeneca - Κικίλιας: Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΜΑ - Όποιος έχει ραντεβού να πάει