MEDIA

Η Φάρμα: Η αποχώρηση και η νικήτρια της ασυλίας (videos)

Η Φάρμα: Η αποχώρηση και η νικήτρια της ασυλίας (videos)

Η Φάρμα: Δύο αποχωρήσεις είδαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου (27/3)

Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε στους τηλεθεατές το επεισόδιο του Σαββάτου (27/3), καθώς πέραν της καθιερωμένης αποχώρησης, είδαμε και την πρώτη οικειοθελή στο παιχνίδι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι γυναίκες της Φάρμας έδωσαν τη δική τους μάχη για να κατακτήσουν τη ασυλία της εβδομάδας. Αρχικά, αγωνίστηκαν οι: Σοφία, Ειρήνη και Μαρία Τοτόμη με νικήτρια την τελευταία.

Στη δεύτερη φάση αγωνίστηκαν οι: Kυριακή, Μαρία Μιχαλοπούλου και Μαρία Φραγκάκη, με νικήτρια την Κυριακή.

Ανάμεσα στις δυο νικήτριες, τον καλύτερο χρόνο είχε η Κυριακή και έτσι κέρδισε και αυτή τη βδομάδα την ασυλία, εξασφαλίζοντας και πάλι την παραμονή της στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια ήρθε η μεγάλη έκπληξη για τους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές, όταν οι παίκτες, υπό την παρουσία του Σάκη Τανιμανίδη, συγκεντρώθηκαν για να ανακοινωθεί η δεύτερη μονομάχος.

Η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση από τη Φάρμα με δάκρυα στα μάτια.

«Έχω κάτι πολύ όμορφο έξω, έχω την οικογένειά μου και θέλω να αποχωρήσω. Θα μου λείψετε πολύ αλλά θα σας βλέπω απέξω. Ήδη σκέφτομαι ότι δε θα είμαι εδώ αύριο το πρωί να πούμε τις καλημέρες μας. Θα τα πούμε έξω», είπε συγκινημένη.

Στη συνέχεια η πρώτη μονομάχος, Μαρία Σπυροπούλου, υπέδειξε τη Μαρία Μιχαλοπούλου για δεύτερη μονομάχο και οι δυο τους αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Μετά από μία δυνατή μάχη ανάμεσα στις δύο παίκτριες, η Μαρία Μιχαλοπούλου κατάφερε να κερδίσει και έτσι η Μαρία Σπυροπούλου αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Κι όμως έστειλε μήνυμα στην Ελλάδα για την 25η Μαρτίου – Τι έγραφε η επιστολή στην ΠτΔ