MEDIA

Survivor Spoiler (4/4): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler (4/4): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler (4/4): Ποιος κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού - Ποια θα είναι η σύνθεση των νέων ομάδων;

Αγώνα επάθλου θα έχει σήμερα για τις δύο ομάδες ο οποίος και θα είναι και ο τελευταίος με την τωρινή σύνθεση των ομάδων αφού... η τράπουλα θα ανακατευτεί.

Από το βράδυ θα γνωρίζουμε και επίσημα τις νέες συνθέσεις των δύο ομάδων, όπως θα προκύψουν από τη διαδικασία επιλογής στο Συμβούλιο του Νησιού, με την αγωνία να χτυπά κόκκινο!

Όπως όλοι παρακολουθήσαμε στο νέο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης για το αποψινό επεισόδιο, οι παίκτες σαστίζουν όταν ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώνει πως για ακόμα μία φορά θα πρέπει να ξεχάσουν τη σύνθεση των ομάδων τους και το χρώμα της μπαντάνας τους και να αναθεωρήσουν λίγο τα πράγματα αφού θα ζήσουν για ακόμα μία φορά τη διαδικασία εκ νέου σύνθεσης των ομάδων τους.

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε ο κολλητός φίλος του Αλέξη Παππά, Στέφανος Τζήκας, ο οποίος χαρακτήρισε τον ηθοποιό «ενωτικό» και «ήρεμο».

«Είναι λογικό να ενσωματωθεί με τα νέα παιδιά και όχι με τον Τζέημς και τον Νίκο που τον έχουν κάνει πέρα στο «Survivor 4».

Είναι ενωτικός άνθρωπος. Δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται το αντίθετο. Δείχνει περισσότερο εκδικητικός, απλά αυτά τα παιδιά του έχουν δυσκολέψει τη ζωή σε ακραίο βαθμό».

Survivor Spoiler (4/4): Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Βλέπουμε από το τρέιλερ πως και πάλι το αγώνισμα δεν θα είναι απλό, ούτε εύκολο.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ως στιγμής, οι Μπλε θα κερδίσουν στο αγώνισμα της Κυριακής και θα κατακτήσουν το έπαθλο φαγητού, δημιουργώντας ένα σερί νικών, που δικαιολογεί απόλυτα τις επερχόμενες εξελίξεις.

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής του Survivor 4, «Κόκκινοι» και «Μπλε» διαλύονται και οι ομάδες δημιουργούνται ξανά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρή 16χρονη από κορονοϊό - Τη μετέφερε η μητέρα της στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της