MEDIA

Big Brother: Αυτός ο παίκτης βρέθηκε εκτός σπιτιού - Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση (vids)

Big brother αποχώρηση (15/10)
Big Brother: Ποιος παίκτης έμεινε εκτός σπιτιού

Βραδιά αποχώρησης ήταν η Παρασκευή (15/10) για το Big Brother

Μετά από μια εβδομάδα εντάσεων στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, η Ευδοκία, ο Κώστας, ο Νίκος, ο Παναγιώτης και ο Μιχάλης Γαβαλάς βρέθηκαν αντιμέτωποι προς αποχώρηση. Στο πλατό του Big Brother, βρέθηκε ο Χρήστος Μακρίδης, από τον περσινό κύκλο του Big Brother, με διάθεση να μοιραστεί αναμνήσεις από τον προηγούμενο κύκλο, να κάνει τις δικές του παρατηρήσεις αλλά και να δώσει τις συμβουλές του στους συγκατοίκους

Καθώς η βραδιά έφτανε στο κλείσιμο, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα κλήθηκαν να ανακοινώσουν το όνομα του παίκτη που θα έπρεπε αποχωρήσει από το σπίτι. Όπως ανακοίνωσαν οι δυο παρουσιαστές από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού έμεινε εκτός ο Μιχάλης Γαβαλάς. «Έζησα έντονες και όμορφες στιγμές. Δεν ένιωθα ότι ήταν ώρα να φύγω. Σίγουρα θα κρατήσω κάποιους ανθρώπους», τόνισε ο παίκτης που αποχώρησε.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του live και αφού είχαμε δει ποιος παίκτης αποχώρησε, ο Big Brother προσκάλεσε τους συγκατοίκους σε μία ακόμα live ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου για την επόμενη εβδομάδα.

Από το αποτέλεσμα προέκυψε ισοψηφία ανάμεσα στον Παναγιώτη και τον Ισίδωρο, την οποία και καλείται να λύσει ο νέος αρχηγός του σπιτιού. Εκείνος θα αποφασίσει ποιος από τους δύο παίκτες θα βγει πρώτος στον «τάκο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία «Μπάλλος»

Η «αήττητη» Φώφη Γεννηματά μπροστά στην κρισιμότερη μάχη της ζωής της

Έρευνα Newsbomb: Η «ακτινογραφία» της ηλεκτρονικής απάτης στην Ελλάδα – Αποκαλυπτική έκθεση της ΕΛΑΣ