MEDIA

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα - «Κρατούσα το κεφάλι μου και κοιτούσα να φεύγουν σίδερα»

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα - «Κρατούσα το κεφάλι μου και κοιτούσα να φεύγουν σίδερα»

Big Brother: Συγκλονιστική εξομολόγηση της Άννας Ελευθερίου 

Τη δική της γραμμή ζωής χάραξε στο χθεσινό (22/10) επεισόδιο του Big Brother η Άννα Ελευθερίου και μεταξύ άλλων μίλησε το ατύχημα με το αυτοκίνητο που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

«Γεννήθηκα το 1985 στην Κύπρο και το 1993 η αδερφή μου, η Ιζαμπέλα. Το 1996 ακούσαμε στο ραδιόφωνο ότι πνίγηκε ένα παιδάκι κι ήταν ο ξάδερφός μου. Το 2001 ήρθε στην ζωή ο αδερφός μου. Το 2002 πέρασα δημοσιογραφία στην Θεσσαλονίκη. Το 2008 επέστρεψα στην Κύπρο κι άνοιξα κατάστημα με ρούχα. Μετά με πήραν τηλέφωνο για casting δίπλα από έναν παρουσιαστή και ξεκίνησαν τα πρώτα δειλά βήματα στην τηλεόραση.

Το 2015 είναι μια χρονιά που με στιγμάτισε. Έβρεχε, το αυτοκίνητο μου έπεσε σε μια λακούβα με νερό και προσπάθησα να το επαναφέρω. Το αυτοκίνητο ανατράπηκε και θυμάμαι πως σκέφτηκα ότι αυτές μπορεί να είναι οι τελευταίες στιγμές της ζωής μου. Έσκυψα, κρατούσα το κεφάλι μου και κοιτούσα από το καθρεφτάκι να φεύγουν σίδερα από το αμάξι και φοβόμουν μην πέσει επάνω μου άλλο αυτοκίνητο και χάσω την ζωή μου. Σκεφτόμουν τους γονείς μου και τον πόνο που θα περνούσαν», είπε στην εξομολόγησή της η Άννα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στο Πέραμα: Ένας νεκρός και 7 τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή της ομάδας ΔΙΑΣ με αγνώστους

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του πιλότου- «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη»

Δήμητρα Παπανδρέου: Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυστηρά ακατάλληλος – Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει ΠΑΣΟΚ