MEDIA

Ανατροπή με ΣΚΑΙ - Τσαλίκη μετά την ηχηρή ρήξη (video)

Ανατροπή με ΣΚΑΙ - Τσαλίκη μετά την ηχηρή ρήξη (video)

Το κανάλι ζητάει ανακωχή και κάνει δελεαστική πρόταση στον Γιώργο Τσαλίκη

Την ανατροπή φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει ο ΣΚΑΙ όσον αφορά τον Γιώργο Τσαλίκη και τη ρήξη που επήλθε στη σχέση τους, με αφορμή το «Big Brother» και την ξαφνική προσπάθεια του σταθμού για λύση του συμβολαίου που υπέγραψε ο τραγουδιστής ως κεντρικός παρουσιαστής του ριάλιτι τον Απρίλιο του 2021.

Μετά τη διαμάχη ο ΣΚΑΙ υψώνει λευκή σημαία,με νέα πρόταση στο γνωστό τραγουδιστή- παρουσιαστή. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» την Κυριακή, ο ΣΚΑΙ επιχειρεί να προσεγγίσει και πάλι τον Γιώργο Τσαλίκη με νέα πρόταση-έκπληξη, που αφορά το «Masked Singer».

«Σε μια από τις πιο ηχηρές ρήξης της προηγούμενης σεζόν που ήταν αυτή του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Τσαλίκη. Ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο για να παρουσιάσει το Big Brother και βγήκε ο ίδιος και το είπε σε κάτι δηλώσεις του, μόλις είχε επιστρέψει από την Αυστραλία. Ήδη κυκλοφορούσαν φήμες ότι οι παρουσιαστές θα είναι ο Γκουντάρας και η Κάκκαβα και όχι αυτός.

Το κανάλι κατήγγειλε τη σύμβαση του επικαλούμενο ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες της εχεμύθειας. Έχουν γίνει νομικές ενέργειες και από τις δύο πλευρές. Από την μεριά του ΣΚΑΪ μαθαίνουμε ότι θέλουν να ρίξουν τους τόνους και να υψώσουν την λευκή σημαία. Θέλουν μία εξωδικαστική “συμφιλίωση” προτείνοντας νέα συνεργασία στον Γιώργο Τσαλίκη. Ετοιμάζουν να του κάνουν νέο deal συνεργασίας. Τον θέλουν στην κριτική επιτροπή του Masked Singer.

Η σκέψη είναι να αξιοποιηθεί ο Γιώργος Τσαλίκης στο Masked Singer. Ωστόσο είναι αμφίβολο αν ο Γιώργος Τσαλίκης θα είναι θετικός. Δεν έχει γίνει ακόμα η σχετική επικοινωνία με τον τραγουδιστή», τόνισε η δημοσιογράφος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άλεκ Μπάλντουιν: Η δήλωση-βόμβα της υπεύθυνης για τα όπλα στην παραγωγή - «Δεν ήμουν έτοιμη»

The Voice: Η Κερκυραία καλλονή που «τρέλανε» τους κριτές από τις πρώτες νότες (video)

Κι όμως, το έδειξαν: Αυτό είναι το ανάρμοστο πλάvο που οδήγησε στο οριστικό φινάλε του Bachelor