MEDIA

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ Καγιά για το GNTM

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά μετά την συνύπαρξή τους στο GNTM αλλά και για τον χωρισμό της με τον Snik
ΑΝΤ1

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά μετά την συνύπαρξή τους στο GNTM αλλά και για τον χωρισμό της με τον Snik

Ο χωρισμός της με τον Snik και η ταραχώδης σχέση με την Βίκυ Καγιά λόγω του GNTM αποτελέσαν τα δύο βασικότερα κεφάλαια της συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ερωτηθείσα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Βίκυ Καγιά και τις φήμες περί τσακωμού τους η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε ότι «ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Δεν είπα ότι έχω πρόβλημα. Ζούμε σε μια μικρή χώρα και σε έναν μικρό χώρο και γιατί με ρωτάτε, αφού όλοι ξέρετε την αλήθεια. Άντεχα και περισσότερο στο GNTM και εννοείται ότι θα καθόμουν παραπάνω. Είμαι επαγγελματίας και κάνω τη δουλειά μου 100%. Δεν θα πω τίποτα για το αν με ανάγκασαν να φύγω».

Συνεχίζοντας για το ίδιο θέμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόσθεσε: «μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία και έκανα ό,τι καλύτερο μπορώ. Κλείνω ένα θέμα εδώ που ποτέ δεν με αφορούσε. Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το GNTM. Επί προσωπικού, όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και να νιώθουμε ότι κάτι συμβαίνει γύρω μας και να μην φερθούμε με τον καλύτερο τρόπο».

«Δεν κρατώ κακία. Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στη Βίκυ και ούτε το περιθώριο. Έχουμε συναντηθεί και έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. Θα συνεργαζόμουν ξανά με τη Βίκυ Καγιά με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο GNTM» κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το θέμα των σχέσεών της με την Βίκυ Καγιά.

Όσον αφορά τον χωρισμό της με τον Snik η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναρωτήθηκε αρχικά: «Μια σχέση ξεκινά με πάρα πολλή αγάπη, γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη;». «Κάποια στιγμή που το ζεις, μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου, η πορεία σου αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν. Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό. Δεν τελειώνει επειδή πρέπει να έγινε κάτι κακό, αλλά επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον» συμπλήρωσε το γνωστό μοντέλο.

«Μένει η αγάπη και η εκτίμηση, δεν αλλάζει η αγάπη και τα συναισθήματα. Φυσικά και ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι» κατέληξε για την σχέση της με τον Snik η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία αναφέρθηκε και σε όσα έχουν γραφτεί για τα κιλά της εξηγώντας ότι «είμαι απόλυτα υγιής. Με γνωρίσατε σε μία διαφορετική συνθήκη από την πραγματικότητα. Ήμουν πάντα αδύνατη, αυτό είναι το σκαρί μου. Δεν ήμουν καλά και έλεγαν ότι είμαι έγκυος, γιατί είχα κιλά παραπάνω. τώρα επανήλθα στα κιλά μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια - «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

Δίκυκλα από 100 ευρώ: Πώς θα τα αποκτήσετε - Δείτε όλη τη λίστα με τα οχήματα και τις τιμές

Χωρίς lockdown και με ορόσημο την 4η Δεκεμβρίου πορεύεται (οριστικά) το Μαξίμου