MEDIA

«Ράδιο Αρβύλα»: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι σταματά για φέτος η εκπομπή

«Ράδιο Αρβύλα»: Τέλος για φέτος η εκπομπή
Facebook

Αυτή την εβδομάδα δεν θα πραγματοποιηθεί η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»

Από το απόγευμα της Δευτέρας (13/12) η αποκάλυψη της υπόθεσης του revenge porn, για το οποίο κατηγορείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έριξε «βαριά σκιά» πάνω από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα. Ο Αντώνης Κανάκης έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και απομάκρυνε άμεσα από την εκπομπή των Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ την απόφασή του επικρότησε με ανακοίνωση και ο ΑΝΤ1.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις, καθώς δεν γίνεται να συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα με αυτό το κλίμα, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» κάτι. Η εκπομπή επρόκειτο να σταματήσει για τις γιορτές την Παρασκευή (17/12), ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο αυτό να γίνει από σήμερα. Οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της εκπομπής αναμένεται να ληφθούν μετά τις γιορτές.

Η πρώτη ανακοίνωση του Παναγιωτόπουλου

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προέβη σε γραπτή δήλωση, μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό». Το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα, δήλωσε μετανιωμένος για την απαράδεκτη πράξη στην οποία προέβη, μιλώντας για τεράστια απερισκεψία και αναφέροντας πως επανόρθωσε εμπράκτως.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Λαγουβάρδος στο Newsbomb.gr: Νέο κύμα κακοκαιρίας θα «ντύσει» στα λευκά Εύβοια και Αττική

Στενός συνεργάτης του Τράγκα κατηγορεί τον γιατρό του: «Δεν τιμά τον νεκρό, πρώην ασθενή του»

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Δείτε την ημερομηνία