MEDIA

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, η γυμνή Ευρυδίκη και ο τσακωμός για το Instagram

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, η γυμνή Ευρυδίκη και ο τσακωμός για το Instagram
Όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο της Δευτέρας
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Ένα ακόμα συμβούλιο ψηφοφορίας παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας (8/3) οι τηλεθεατές του Survivor, ενώ ο Βαλάντης προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την Ευρυδίκη όσο ήταν στο παιχνίδι.

Κόκκινοι και μπλε διεκδίκησαν τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.

Στον αγώνα δεν συμμετείχε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος έπρεπε να πάει για ιατρικές εξετάσεις μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Έπειτα από ένα δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα που κρίθηκε στο «flag race», νικητές ήταν ξανά οι Κόκκινοι.

Ο καβγάς Ασημίνας - Σταυρούλας

Μετά την ήττα των Μαχητών, η Ασημίνα και η Σταυρούλα ήρθαν σε αντιπαράθεση με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram η νέα παίκτρια προτού μπει στο Survivor 5.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης είπε στην Ασημίνα μετά τον αγώνα πως η Σταυρούλα είχε ανεβάσει ένα story στο οποίο ανέφερε πως η παίκτρια των Μπλε κλαίει συνεχώς.

Η Ασημίνα της ζήτησε τον λόγο μπροστά σε όλη την ομάδα, με την Σταυρούλα να τα "χάνει" και να της ζητά συγγνώμη.

Εντάσεις στο συμβούλιο

Στο συμβούλιο του νησιού, η Σταυρούλα Χρυσαειδή από τους Μαχητές βρέθηκε στο στόχαστρο, με αφορμή τόσο την ανάρτησή της όσο και την γενικότερη συμπεριφορά της, επειδή μίλησε ειρωνικά σε αρκετούς συμπαίκτες της. Η παίχτρια δέχτηκε πυρά και από τους Μπλε και από τους Κόκκινους.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά την πρώτη ψηφοφορία των Μαχητών, από την οποία αναδείχθηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας, οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο.

Η ψηφοφορία των Μαχητών "έβγαλε" τον Σάββα Κάλφα.

H Θωμαΐς Εμμανουηλίδη που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε την Σταυρούλα Χρυσαειδή ως την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, με κριτήριο την συμπεριφορά της.

Survivor: Η αποκάλυψη του Βαλάντη - «Η Ευρυδίκη γδύθηκε μπροστά μου και άρχισε να...»

Viral έγιναν οι γυμνές βουτιές της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor μετά από τη νίκη της ομάδας της και ο Βαλάντης θυμήθηκε μια άβολη στιγμή που είχε με πρωταγωνίστρια την influcencer και τον ίδιο.

O τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στο πλατό εκπομπής του Alpha και θυμήθηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο η Ευρυδίκη γδύθηκε μπροστά του και έκανε την... ανάγκη της!

«Κάποια στιγμή όταν ήμασταν στην καλύβα, ήμασταν σε ένα μέρος που τα μικρόφωνα δεν πιάνουν. Εγώ ήμουν ξαπλωμένος δίπλα στην Αθηνά και δυστυχώς απέναντί μου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε για να κάνει την ανάγκη της. Δεν μου αρέσει να το κάνω ούτε στις σχέσεις μου αυτό» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Ήταν απέναντί μου στα 20 μέτρα, την έβλεπαν όλοι, γδύθηκε και έκανε την ανάγκη της μπροστά μου. Θα μπορούσε να πάει στο δάσος. Τότε, η Αθηνά με ρώτησε αν μου αρέσει η Ευρυδίκη κι εγώ της απάντησα ότι δε με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Βέβαια, της είπα ότι αν θέλει να τη βοηθήσω με μία ψεύτικη σχέση ριάλιτι, να το κάνω. Αυτό ήταν που με ενόχλησε πιο πολύ» πρόσθεσε ο Βαλάντης, αποκαλύπτοντας ότι η Αθηνά Ευμορφιάδη ήταν η «προξενήτρα» σε μία υποτιθέμενη σχέση του τραγουδιστή και της πρώην παίκτριας του My Style Rocks.