MEDIA

X-Factor: Η ερμηνεία που προκάλεσε τον «τρόμο» στα μάτια των κριτών

X-Factor: Η ερμηνεία που προκάλεσε τον «τρόμο» στα μάτια των κριτών
Ο τρόμος στα μάτια του Μιχάλη Κουινέλη
MEGA

X-factor: Ο 28χρονος Μιχαήλ από τον Βόλο ερμήνευσε μια δική του δημιουργία και έκανε τους κριτές να απορούν...

Η αναζήτηση για το νέο μεγάλο αστέρι που θα λάμψει στην ελληνική μουσική σκηνή, έχει ξεκινήσει. Παθιασμένες ερμηνείες, συγκλονιστικές σκηνικές παρουσίες και έντονες συγκινήσεις στα auditions. Το επεισόδιο της Κυριακής (20/03) εκτός από όλα τα παραπάνω, είχε αγωνία αλλά και... τρόμο!

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν την τρίτη ημέρα των auditions, ήταν και ο 28χρονος Μιχαήλ από τον Βόλο. Όταν οι κριτές τον ρώτησαν τι επαγγέλεται, εκείνος απάντησε πως ασχολείται με την ανεργία και τα... τσίπουρα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, έχει σπουδάσει μαθηματικός όμως δεν το εξασκεί λόγω της αγάπης του για την μουσική. «Έχω ακούσει για κάποιους μαθηματικούς που πέτυχαν στη μουσική όμως εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς...» σχολιάζει χιουμοριστικά.

Ας δούμε την είσοδό του:

O Μιχαήλ θέλησε να ερμηνεύσει ένα δικό του τραγούδι, με τίτλο «Ντόμινο». Οι αντιδράσεις όμως δεν ήταν όπως τις περίμενε. Αμέσως μόλις ξεκίνησε να τραγουδάει... οι κριτές τον κοίταξαν με... τρόμο!

Ας δούμε την ερμηνεία του:

Οι κριτές Στέλιος Ρόκκος, Μιχάλης Κουινέλης, Μαρίζα Ρίζου και Χρήστο Μάστορας έμειναν άφωνοι με την ερμηνεία του ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια από τους παρουσιαστές του backstage, Κατερίνα Λιόλιου και Ηλία Μπόγδανο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μιχαήλ δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση καθώς εισέπραξε τέσσερα όχι.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Γυμνές βουτιές, παιχνίδια στην παραλία και «καυτό» ζέσταμα – Οι νέες ομάδες «δένονται»