MEDIA

Τέλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος από το «Χαμογέλα και πάλι»: Το συγκινητικό βίντεο

Τέλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος από το «Χαμογέλα και πάλι»
Όλα όσα ειπώθηκαν

Με ένα συγκινητικό βίντεο και με λόγια αγάπης η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αποχαιρέτησε σήμερα τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Όπως είναι γνωστό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχωρεί από τη ψυχαγωγική εκπομπή του Mega καθώς πρόκειται να λάβει μέρος στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star, «Asia Express».

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε συγκινημένη στο τέλος της εκπομπής και είπε, μεταξύ άλλων: «Ο Κωνσταντίνος νιώθει πολύ άβολα με όλο αυτό που γίνεται. Ναι, ο Κωνσταντίνος φεύγει από την εκπομπή. Πηγαίνει σε κάτι που θέλει πάρα πολύ να κάνει και δε θα μπορούσαμε ποτέ να του ζητήσουμε να μην το κάνει. Γιατί αυτό θέλει και θα του δώσει χαρά. Αυτή είναι η τελευταία του μέρα στην εκπομπή. Τέσσερα χρόνια είναι αυτά. Κλείνει ένας κύκλος που χωρίς τον Κωνσταντίνο δε θα είναι ο ίδιος. Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ».

«Τέσσερα χρόνια είναι πολλά. Σε νιώθω οικογένεια, δε σε νιώθω συνεργάτιδα. Περάσαμε πολλά τέσσερα χρόνια. Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου. Όποιος έρχεται δίπλα σου παίρνει πάρα πολλά από σένα και δεν το λέω για να σε καλοπιάσω. Σε αγαπώ» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο για εκείνον.