Survivor - Καραγκούνιας για Σοϊλέδη: Μιλάει για γάμο και κάνει αυτά τα αίσχη εδώ μέσα

Survivor: Εκτός ελέγχου τα πράγματα στην ομάδα των Μπλε

Survivor - Καραγκούνιας για Σοϊλέδη: Μιλάει για γάμο και κάνει αυτά τα αίσχη εδώ μέσα
Ο Τάκης Καραγκούνιας.

Χωρίς τέλος μοιάζουν οι κόντρες στην Μπλε ομάδα με τον Τάκη Καραγκούνια να πρωταγωνιστεί σε αυτές.

Μάλιστα τα πράγματα μεταξύ Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια έχουν φτάσει στο απροχώρητο με τον δεύτερο να σχολιάζει ακόμα και την προσωπική του ζωή.

Μετά από ένα ακόμα καυγά στην καλύβα των Μπλε, ο Τάκης σε δηλώσεις του στην κάμερα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μιλάει για γάμο και κάνει αυτά τα αίσχη εδώ μέσα».

Survivor: Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά για την επικοινωνία με τον Άρη Σοϊλέδη

«Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες παραβιάστηκε. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με τους δικούς ανθρώπους. Για αυτούς τους παίκτες της μπλε ομάδας θα υπάρξει ποινή. Στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους, οι δυο παίκτες αυτοί δεν θα συμμετέχουν», είπε ο παρουσιαστής με τους δυο παίκτες να αποδέχονται την ποινή.

Ο Άρης Σοϊλέδης πήρε τον λόγο και ανέφερε πως επειδή γνωρίζει ισπανικά, μίλησε με έναν ντόπιο και του έδωσε το τηλέφωνο για να πάρει τη γυναίκα του και να μάθει αν είναι καλά και πως δεν μίλησε ο ίδιος μαζί της. Οι χρήστες του Twitter μετά τα όσα έγιναν, τα έβαλαν με τον Άρη Σοϊλέδη, ζητώντας μέχρι και την αποβολή του από το παιχνίδι, ενώ η... μπάλα πήρε και τη συντροφό του.

Το πρωί της Τρίτης (3/5) και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η Μαρία Αντωνά, σύντροφος του Άρη, έδωσε τη δική της απάντηση. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η μελαχρινή καλλονή, εκείνη δεν είχε καμία επικοινωνία με τον παίκτη της μπλε ομάδας, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε:

«Γιατί πρέπει να λογοδοτώ για ότι γίνεται; Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει και στα social media. Δεν είμαι μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχω μιλήσει άσχημα για κανέναν παίκτη. Προσπαθώ να έχω μια ουδέτερη θέση. Όταν βγει ο Άρης φαντάζομαι πως έχει να δώσει πολλές απαντήσεις. Και γι αυτό που κατηγορείται τώρα, αλλά και γι' αυτό που λένε οι συμπαίκτες του πως έχει συνάψει σχέση με τη Σοφιάννα».

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler 3/5: Ο παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη (video)

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή