MEDIA

Δώρα Χρυσικού για Κιμούλη: Λέει «όχι» σε εξωδικαστικό συμβιβασμό - «Θέλω να καταθέσω την αλήθεια»

Δώρα Χρυσικού για Κιμούλη: Λέει «όχι» σε εξωδικαστικό συμβιβασμό - «Θέλω να καταθέσω την αλήθεια»
Η Δώρα Χρυσικού για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη
GLOMEX

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη. Εξήγησε ότι δεν έχει να κάνει κανέναν εξωδικαστικό διαβιβασμό ενώ πρόσθεσε πως ήταν μάρτυρας σε κάτι που είδε να συνέβη και πως θέλει να πει όλη την αλήθεια.

Η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς», που κάνει πρεμιέρα απόψε στο MEGA στις 21.00, αλλά και για τις αγωγές και τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός επισήμανε σχετικά με τις δικαστικές διαφορές της ίδιας και άλλων ηθοποιών με τον Γιώργο Κιμούλη: «Έχουμε παραλάβει, εγώ, η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς, μία αγωγή η οποία ουσιαστικά μας ζητά κάποια υπέρογκα ποσά, γιατί υποτίθεται τον έχουμε συκοφαντήσει. Αυτή η αγωγή έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, και οι δύο πλευρές έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους και η διαδικασία προχωρά».

Στο τέλος η Δώρα Χρυσικού πρόσθεσε: «Εγώ έχω λάβει δύο μηνύσεις, η μία είναι για ψευδομαρτυρία και την άλλη την έμαθα από τα μέσα. Δεν έχω λάβει καμία από τις δύο οπότε δεν ξέρω σε τι συνίστανται ακριβώς και φαντάζομαι ότι μόλις λάβω γνώση θα προχωρήσω. Υπήρξε διά του νόμου μία προσέγγιση η οποία είναι υποχρεωτική και η οποία ήταν άκαρπη. Δεν έχω σκοπό να κάνω εξωδικαστικό συμβιβασμό. Ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη μπροστά μου και θέλω να καταθέσω την αλήθεια».

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν περιμένω συγγνώμη»

Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα για τον δεύτερο κύκλο - Νέα πρόσωπα και ανατροπές στη σειρά του Mega