MEDIA

Survivor All Star - Μαρτίκας: O Bασάλος έχει κλίκα από την έξω ζωή και την προηγούμενη συμμετοχή του

Survivor All Star: Μεγάλος μεταμεσονύκτιος καυγάς Τάκη και Καρολίνα: «Σου μιλάω, θα με ακούσεις»
Ο Σπύρος Μαρτίκας.
Glomex

Survivor All Star: Οδοστρωτήρας ο Σπύρος Μαρτίκας: «Ο Βασάλος χρησιμοποιεί το οποιοδήποτε μέσο για να κρατηθεί στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης των Μπλε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η νέα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε και ο Σπύρος Μαρτίκας από την Μπλε ομάδα τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο γιατί θεωρεί ότι έχει ήδη φτιάξει κλίκα για να παραμείνει στο παιχνίδι, «χτυπώντας» τον Τάκη.

«Ο Βασάλος χρησιμοποιεί το οποιοδήποτε μέσο για να κρατηθεί στο παιχνίδι. Όταν με το ζόρι έχει φέρει μια νίκη και αντιμετωπίζεις με χαβαλέ την τραγική κατάσταση τη πείνας που ζούμε και εμείς είμαστε ελάχιστα φαγωμένοι. Καταφεύγεις στο να δημιουργήσεις την κλίκα που είχες στην έξω σου ζωή ή από παιχνίδι εδώ και να "χτυπήσεις" ένα παίκτη που δεν ήταν αρεστός στο προηγούμενο παιχνίδι και αυτός ο παίκτης είναι ο Τάκης, ο Τάκης που σου έχει φέρει νίκες», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μεγάλος μεταμεσονύκτιος καυγάς Τάκη και Καρολίνας: «Σου μιλάω, θα με ακούσεις»

Το επεισόδιο της Κυριακής ξεκίνησε με έναν έντονο καυγά μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και της Καρολίνας. Οι δύο παίκτες τσακώθηκαν μετά το συβούλιο ενώ οι συμπαίκτες τους είχαν ήδη πέσει για ύπνο.

«Άκουσε να δεις κάτι Καρολίνα, εγώ μίλησα στον Μαρτίκα πολύ όμορφα, δεν ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί του», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας και η Καρολίνα τον διέκοψε λέγοντας του ότι κάποιοι κοιμούνται. Τότε ο Τάκης εκνευρίστηκε και της απάντησε «Σου μιλάω, θα με ακούσεις».

Λίγο νωρίτερα Ηλίας προειδοποίησε τους συμπαίκτες του για τη στάση Μαρτίκα με αφορμή το τελευταίο συμβούλιο.

«Όσο του απαντάμε, τον κάναμε μάγκα», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: «Ανάβουν τα αίματα» απόψε - Νέες κόντρες στην παραλία των Κόκκινων

Survivor All Star: Η πικρή αλήθεια για τον Βασάλο που κάνει την Βαλαβάνη να γελάει

Survivor All Star: Το φιλί του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη πριν το συμβούλιο