GOSSIP

Survivor All Star-Μπο: Χάρηκα για την Καρολίνα, προτείνω να πάρω τον Δάντη και να πάμε Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star-Μπο: Χάρηκα για την Καρολίνα, προτείνω να πάρω τον Δάντη και να πάμε Άγιο Δομίνικο
O Μπο.

«Χάρηκα για την Καρολίνα, θέλουμε το καλύτερο για τους ανθρώπους που αγαπάμε», είπε ο ράπερ Μπο για το Survivor All Star.

Ο Μπο σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και το Survivor All Star.

Με αφορμή την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και την παραμονή της συντρόφου του στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι δύο ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση είπε: «Χάρηκα για την Καρολίνα, δεν θα πω ψέματα. Είναι η κοπέλα μου και θέλουμε το καλύτερο για τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε. Απρόοπτη η αποχώρηση της Ευρυδίκης, έπρεπε να μείνει λίγο παραπάνω, αλλά το Survivor είναι ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές».

Σχετικά με τη Βαλαβάνη, ανέφερε: «Περάσαμε πάρα πολύ καιρό μαζί με την Ευρυδίκη το 2017. Ήμασταν σχεδόν μέχρι το τέλος. Με τα πάνω μας και τα κάτω μας. Την έχω ζήσει αρκετά. Είναι κρίμα που έφυγε».

Σχετικά με τη σχέση της Ευρυδίκης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αρνήθηκε να σχολιάσει το παραμικρό. Στη συνέχεια, μίλησε για τις επιδόσεις της αγαπημένης του στους στίβους μάχης.

«Ίσως ύστερα από το χθεσινό, είναι ένα καλό χτύπημα για να ξυπνήσει, να ενεργοποιηθεί και να δούμε ξανά την Καρολίνα που ξέρουμε όλοι. Είναι πεσμένη, αλλά θα βρει τα βήματά της και θα σηκωθεί πολύ σύντομα. Θα δούμε έναν νέο παίκτη από βδομάδα», τόνισε ο Μπο.

«Δεν μπορώ να ξέρω τι την απασχολεί. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όλα είναι επί δέκα και επί εκατό εκεί. Η ψυχολογία μπορεί να πέσει από τα πάντα. Εμένα και να έφευγε η Καρολίνα δεν θα με χαλούσε, γιατί θα ερχόταν σπίτι. Από εκεί και πέρα, την στηρίξαμε όλοι, ξέρουμε ότι το θέλει και ότι δεν μπήκε μόνο για τα λεφτά», συμπλήρωσε ο ράπερ.

Τέλος, ο πρώην παίκτης του Survivor είπε: «Είμαστε μαζί ενάμιση μήνα, πριν φύγει για το Survivor. Προτείνω να πάρω τον Χρήστο Δάντη, που γράψαμε και τραγούδι μαζί, να πάμε στον Άγιο Δομίνικο, να τραγουδήσουμε στην Ένωση και να δούμε και τα κορίτσια μας».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star:Τι ψιθύρισε τελικά η Ευρυδίκη στο αυτί του Βασάλου;

Λάουρα Νάργες: Το όλο νόημα μήνυμά της για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor

Survivor All Star: Τι ψιθύρισε η Ευρυδίκη στο αυτί του Βασάλου