MEDIA

Τηλεθέαση: «Μάχη» σώμα με σώμα για Survivor All Star και Σασμό

Τηλεθέαση: «Μάχη» σώμα με σώμα για Survivor All Star και Σασμό

Το Survivor All Star «κονταροχτυπιέται» στα νούμερα τηλεθέασης με τη σειρά του ALPHA για την πρώτη θέση στους πίνακες της Nielsen

Στις «μάχες» επέστρεψαν, το βράδυ της Δευτέρας, τα προγράμματα της βραδινής ζώνης. «Survivor All Star» και μυθοπλασία «διασταύρωσαν τα ξίφη τους», ωστόσο νικητής ήταν μόνο ένας.

Η σειρά του ALPHA «Σασμός» τερμάτισε στην πρώτη θέση σε σύνολο και δυναμικό κοινό. Το δραματικό σίριαλ σημείωσε 23,6% στο σύνολο και 21,7% στο δυναμικό κοινό, αποδεικνύοντας ξανά τη δυναμική του. Το «Survivor All Star», από τις 21.00 έως τη 01.00, έκανε 20,3% στο σύνολο και 21,2% στους τηλεθεατές 18-54.

Οι σειρές του MEGA κράτησαν ένα μεγάλο μέρος των τηλεθεατών. Έτσι, «Η Γη της Ελιάς» άγγιξε το 20,5% στο σύνολο και το 14,3% στο δυναμικό κοινό. Το «Μαύρο Ρόδο», που πήρε το lead in, σημείωσε 18,9% και 16%, αντίστοιχα.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα ποσοστά του «MasterChef». Ο διαγωνισμός μαγειρικής του STAR εμφανίσθηκε χθες με χαμηλότερα ποσοστά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, κάνοντας 9,8% στο σύνολο και 13,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Οι σειρές του ΑΝΤ1 κινήθηκαν σε χαμηλές πτήσεις. Η κωμωδία «Ποιος Παπαδόπουλος;» έκανε 5,9% στο σύνολο και 6,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ οι «Παγιδευμένοι» (προβάλλονται από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22.00) σημείωσε 12% στο σύνολο και 11,2% στο δυναμικό κοινό.

Όπως αποδεικνύεται, η μυθοπλασία κρατά τα ηνία της τηλεθέασης. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ακολουθεί με υψηλά ποσοστά και μεγάλο ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές καθώς οι ίντριγκες και τα love stories πρωταγωνιστούν.

«Ράδιο Αρβύλα» Vs «Ο παράδεισος των Κυριών»

Στη ζώνη των 20.00, χθες, η σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» έκανε 15,7% στο σύνολο και 19,4% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών», την ίδια ώρα, σημείωσε 20,8% στο σύνολο και 15,2% στους τηλεθεατές 18-54. Έτσι, η πρώτη θέση μοιράστηκε με το σύνολο του κοινού να ψηφίζει μυθοπλασία και το δυναμικό κοινό να προτιμά σάτιρα.