MEDIA

Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου: Η αντίδρασή της στην ερώτηση για Καρολίνα και Μάριο

Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου: Η αντίδρασή της στην ερώτηση για Καρολίνα και Μάριο
GLOMEX

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου αποφεύγει τις κάμερες με τα ερωτήματα να είναι δύο... Ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο ή δεν θέλει να συζητήσει τα προσωπικά της

Δεν έχει τέλος το «σκάνδαλο» ανάμεσα στο κρυφό φλερτ του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνα Καλύβα, οι οποίοι πιάστηκαν από τις κάμερες σε τρυφερά τετ-α-τετ. Οι τηλεθεατές περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί αυτό το ειδύλλιο ειδικά αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια ότι οι σύντροφοί τους μπουν στο παιχνίδι.

Το σενάριο αυτό φαντάζει πραγματικότητα με τον Ατζουν να κρατάει τα δυνατά χαρτιά του για τη συνέχεια του παιχνιδιού επιβίωσης.

Από τη μια ο Μπο αντέδρασε και χώρισε «στον αέρα» την Καρολίνα, από την άλλη η Ελευθερία Ελευθερίου δεν εξέφρασε κάπου δημόσια την άποψή της. Όμως δεν μπορούσε να κρυφτεί για πολύ.

Ο φακός της Super Κατερίνα εντόπισε την Ελευθερία Ελευθερίου στο γυμναστήριο που προπονείται στην Καλλιθέα και θέλησε να πάρει έστω μια κουβέντα της. Μάταια όμως μιας και η ίδια δεν σταμάτησε να κάνει κάποια δήλωση και το μόνο που είπε στη ρεπόρτερ ήταν... «Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε».

Τα ερωτήματα είναι τα εξής... Άραγε δεν μπορεί να μιλήσει γιατί έχει προχωρήσει σε συμφωνίες με την τουρκική παραγωγή ή δεν θέλει απλά να κάνει δηλώσεις για τα προσωπικά της;