MEDIA

Survivor All Star: Στους Μαχητές το έπαθλο φαγητού - Έξαλλοι πανηγυρισμοί

Survivor All Star: Στους Μαχητές το έπαθλο φαγητού - Έξαλλοι πανηγυρισμοί

Survivor All Star: Μετά από καιρό οι Μαχητές θα γευτούν τη χαρά ενός επάθλου φαγητού

Στα «χέρια» των Mαχητών πέρασε το έπαθλο φαγητού έπειτα από μια παρατεταμένη περίοδο πείνας της ομάδας στο Survivor All Star.

Οι Μαχητές περίμεναν πως και πως να σπάσουν το σερί των Διασήμων στα έπαθλα φαγητού και γεύτηκαν τις πίτες, παίρνοντας δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια του παιχνιδιού.

Μάλιστα, η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα καθώς επικράτησαν με 10-6 και την Καρολίνα Καλύβα που είναι μεταξύ των υποψηφίων προς αποχώρηση να φέρνει το πολυπόθητο «10». Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί, φωνές και φυσικά χοροί.

Στους διακριθέντες του αγωνίσματος ήταν η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Τάκης Καραγκούνιας με δυο νίκες έκαστως. Μάλιστα ο Τάκης πανηγύρισε κι αυτός με έξαλλο τρόπο τους πόντους που χάρθιε στην ομάδα του.

Ακολουθεί το κρίσιμο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού με έναν εκ των Τάκη Καραγκούνια, ο Γιώργου Ασημακόπουλου, Καρολίνας Καλύβα και Σπύρου Μαρτίκα να αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι.

Ποιος παίκτης αποχωρεί

Τα spoilers για το Survivor All Star αναφέρουν πως η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι αυτή που θα μπει στο αεροπλάνο για την επιστροφή στην Ελλάδα. Την αποχώρηση της παίκτριας των μπλε, «κάρφωσε» και ο Νίκος Μουτσινάς στη δική του εκπομπή η οποία επίσης προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ. Το ενδιαφέρον, βέβαια, μετά από μια τέτοια εξέλιξη θα στραφεί στο τι θα πει η Καρολίνα Καλύβα για όλα όσα έχουν γίνει με τον Μάριο Πρίαμο, τη σχέση της με τον Μπο και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί την τελευταία εβδομάδα.

«Οργή» στο Twitter για την κόντρα της Καρολίνας με την Εύη - «Κατακαημένη...»

Το twitter «βράζει» για τη στάση της Καρολίνας απέναντι στην Εύη λίγο πριν την έναρξη στο αποψινό αγώνισμα του Survivor All Star.

Όταν οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν στον στίβο μάχης, ο λόγος δόθηκε στην Εύη Σαλταφερίδου. Εκείνη ξεκαθάρισε πως ο Ηλίας Μπόγδανος της δικαιολόγησε την ψήφο που της έδωσε και δεν την πείραξε.

Στη συνέχεια η παίκτρια των μπλε είπε πως μετά το συμβούλιο άκουσε ότι η Καρολίνα είχε πει στον Ηλία «να ψηφίσει την Εύη επειδή δεν έχει φέρει νίκες».

«Συγγνώμη μιλάς εσύ για αυτό το πράγμα. Μιλάς εσύ για ψήφους και για ντομπροσύνη;» είπε η Καρολίνα μην αφήνοντας την Εύη να ολοκληρώσει.

Κάπου εκεί οι τόνοι ανέβηκαν με την Εύη να λέει στην Καρολίνα «Μπορείς να αφήνεις κάποιον να τελειώσει;».

Αυτό το επεισόδιο βέβαια πάντως εκνευρισμό στους χρήστες τoυ Twitter για την στάση της Καρολίνας, παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος της Εύης

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε ότι μετά και τις παρατηρήσεις από την παραγωγή για τις κρυφές της συναντήσεις στη ζούγκλα με τον Σάκη Κατσούλη, δεν έχει υποπέσει στην ίδια παράβαση.

Μάλιστα εξέφρασε την απορία της για ποιο λόγο έχει δημιουργηθεί ζήτημα ενώ δεν έχει ξανασυμβεί το παραμικρό, όπως λέει: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο στοχοποιούμαστε για κάτι το οποίο έγινε στο παρελθόν και με το που μας έγινε αυτή η παράκληση από την παραγωγή δεν έχει ξανασυμβεί κάτι και συνέχεια το ανανεώνουμε...»

Δήλωσε δε πως υπάρχουν κάποιοι που έχουν κάνει «παρόμοια» πράγματα αλλά δεν έχει ασχοληθεί κανείς. Σε κάθε περίπτωση είπε πως νιώθει «καθαρή» με τον εαυτό της: «Δεν έχω καταλαβει για ποιο λόγο κάποιοι κάνουν το ίδιο πράγμα και δεν έχει αναφερθεί θα δείξει. Είμαι καθαρη με τον εαυτό μου από τη στιγμή που μπήκαν οι κανόνες δυστυχώς τον Σάκη δεν τον έχω ξαναδεί, που πολύ θα ήθελα να τον ξαναδώ να είμαι ειλικρινής».

Survivor All Star - Καρολίνα και Μαριαλένα σε Κρις: «Ήσουν ένας δεύτερος Μαρτίκας στο συμβούλιο»

Ο κακός χαμός στη Μπλε ομάδα μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, κατά το οποίο ψηφίστηκαν ως υποψήφιοι αποχωρήσουν από το Survivor All Star ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα Καλύβα.

Ο Κρις Σταμούλης με την τοποθέτηση για τις συναντήσεις στη ζούγκλα ανάμεσα στην Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, αλλά και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη προκάλεσε αντιδράσεις.

Η ένταση μεταφέρθηκε στην καλύβα των Μαχητών με την Καρολίνα και τη Μαριαλένα να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν τους μίλησε πρώτα κατ' ιδίαν.

«Μαριαλένα, δεν θα πιάνω έναν έναν, κάθε φορά που σκέφτομαι κάτι, να του πω "έλα να σου πω"», της είπε ο Κρις, με εκείνη να του αποκρίνεται: «Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου, θα έρθω να στο πω».

Η Καρολίνα πήρε εκείνη τη στιγμή τον λόγο και του είπε: «Έχουμε ακολουθήσει ρητά τις οδηγίες και απλά για μένα, όλα αυτά που λες είναι σαν μια δικαιολογία για την ψήφο σου. Καλύτερα να μου έλεγες "δεν σε γουστάρω, δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα, γι' αυτό σε ψηφίζω. Έτσι θα είχες πάρει την εύνοιά μου, μετά το σημερινό όμως, την έχασες. Δεν ήσουν στο παιχνίδι, όταν συνέβη αυτό. Δεν επηρεάστηκε η ομάδα μετά από αυτό».

Οι τόνοι ανέβηκαν, ο Κρις προσπάθησε να μιλήσει αλλά τον διέκοπταν και η Καρολίνα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τόσο λόγο πήρες κι έβγαλες εικασίες, υπόνοιες, ήσουν δηλαδή ένας δεύτερος Μαρτίκας μέσα στο συμβούλιο. Αυτό μου θύμισε»

«Από το μυαλό μου τα έβγαλα;», απάντησε ο Κρις. Όταν η Καρολίνα του είπε «ναι» ο Κρις απάντησε «συγγνώμη, αλλά εσύ κάνεις συνάντηση με την αντίπαλη ομάδα, όχι εγώ».