MEDIA

Survivor All Star: Ήρθε ο Χάρος… και ο Κρις πήγε στον τάκο

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Μεγάλη νίκη με 10 - 2 για την κόκκινη ομάδα - Δείτε τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση

H Καρολίνα απασχόλησε τους παίκτες του Survivor All Star.

Η Στέλλα Ανδρεάδου αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της Καρολίνα που αποχώρησε από το Survivor All Star μιλώντας για την σχέση που είχε εκτός παιχνιδιού.

Σε κουβέντα μεταξύ των παικτών ειπώθηκε μάλιστα ότι για τον λόγο αυτό «ο κόσμος την δίκασε».

Να σημειωθεί ότι η πρώην πλέον παίκτρια του Survivor All Star Καρολίνα Καλύβα απάντησε για την σχέση της με τον Μπο αλλά και το ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο με τον Μάριο Πρίαμο.

Από την πλευρά του ο Μάριος Πρίαμος ανέφερε δεν περίμενε να αποχωρήσει η Καρολίνα και πρόσθεσε με νόημα ότι «οι σχέσεις και οι φιλίες δεν χάνονται».

«Από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ. Αν το περίμενα ή όχι, ήμουν ανάμεσα στον Τάκη και στην Καρολίνα. Πίστευα πως δεν θα έφυγε ο Μαρτίκας. Έδινα πολύ λίγες πιθανότητες στον Ασημακόπουλο. Ήμουν μεταξύ των δύο παιδιών και τελικά αποχώρησε η Κάρολ.

Τις εύχομαι να είναι καλά, να φάει για όλους μας και οι σχέσεις και οι φιλίες δεν χάνονται. Είμαστε σε ένα παιχνίδι, έχει μια αρχή και ένα τέλος, όποτε είναι να φύγει ο καθένας θα φύγει, θα βγει έξω και θα συναντήσει αυτούς που θέλει να συναντήσει», δήλωσε ο Μάριος Πρίαμος για την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα.

Η ανακούφιση του Μαρτίκα

Για τη σχέση του με Βρισηίδα μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η σχέση του τον στηρίζει και έξω και την προέτρεψε να τον περιμένει να βγει για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη του κόσμου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι συνεχίζει ο κόσμος να βρίσκεται δίπλα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ότι δεν θα πάψω να παλεύω γι’ αυτόν τον κόσμο και παλεύω δίπλα.
Παλεύω και για την Βρισηίδα μου που έφυγε. Βρισηίδα μου κάνε υπομονή ο χρόνος περνάει γρήγορα. Μόλις επιστρέψω δεν θα ξαναλείψω από δίπλα σου, αλλά θα εκπληρώσω και όλα όσα υποσχέθηκα και ξέρω πως με έχεις στηρίξει μέχρι σήμερα σε κάθε υπόσχεση μου και γι’ αυτό σ’ αγαπάω. Γιατί σε έχω δίπλα μου στα δύσκολα και υπομένεις για να έρθω και να γίνουν όλα ωραιότερα», δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Την «είδε» Οδυσσέας ο Χάρος

Με... ποιητική διάθεση μπήκε στο Survivor All Star ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού για το πώς αισθάνεται, ο Σώζων απάντησε ότι αισθάνεται σαν τον Οδυσσέα που ξεκινάει το ταξίδι του προς την Ιθάκη.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος χαρακτήρισε «Περιεργούλη», τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο.

Όπως είπε είχε παρακολουθήσει την συμμετοχή του παλαιότερα και δεν του άρεσε ιδιαίτερα.

Άνετα οι "Διάσημοι"

Μια σαρωτική νίκη παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Κυριακής.

Οι «Διάσημοι» κέρδισαν με 10 – 2 τους «Μαχητές».

Οι Κόκκινοι έστειλαν τους Μπλε στο συμβούλιο όπου ψήφισαν για τον πρώτο παίκτη που τέθηκε στην κρίση του κοινού για την αποχώρηση της εβδομάδα.

Ένταση με τον πρώτο υποψήφιο

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος διανύει μόλις τις πρώτες του ημέρες στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Είναι δύσκολο αυτό γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς. Είμαι μόλις μια εβδομάδα εδώ και δεν είναι ότι καλύτερο να βγαίνεις υποψήφιος. Σίγουρα δεν έχω δείξει ακόμη το πρόσωπο που μπορώ να βγάλω, είμαι μόλις επτά ημέρες εδώ και ο κόσμος θα κρίνει» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κρις Σταμούλης.

Η υποψηφιότητα του προκάλεσε αντιδράσεις από τους παίκτης της κόκκινης ομάδας οι οποίοι υποστήριξαν ότι υπάρχει κλίμα στην μπλε ομάδα.