MEDIA

«Φως στο Τούνελ»: «Άκου θα πεθάνω μια χαρά κορίτσι» - Το μήνυμα που δέχτηκε η Νικολούλη

«Φως στο Τούνελ»: «Άκου θα πεθάνω μια χαρά κορίτσι» - Το μήνυμα που δέχτηκε η Νικολούλη
Glomex

«Φως στο Τούνελ»: Η αντίδραση της δημοσιογράφου στο μακάβριο μήνυμα που δέχτηκε στον αέρα της εκποπής

Για άλλη μία Παρασκευή το «Φως στο Τούνελ» είναι στον αέρα. Η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της και απόψε ασχολούνται με υποθέσεις μυστηρίου, υποθέσεις που συγκλονίζουν και προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος σε εξαφανίσεις και δολοφονίες που παραμένουν άλυτες.

Στην αποψινή εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη, μεταξύ άλλων, ασχολείται και με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά και την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, πατέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους.

Στο πλαίσιο της ενασχόλησής της με την συγκεκριμένη υπόθεση η δημοσιογράφος έλαβε και ένα... μακάβριο μήνυμα, αφού φαίνεται πως κάποιος εξαπέλυσε απειλές εναντίον της ότι «θα πεθάνει πριν την ώρα της».

Συνεργάτης της την ενημέρωσε για το συγκεκριμένο μήνυμα με την Αγγελική Νικολούλη να λέει: «Τώρα να δώσουμε σημασία σε αυτό; Είναι κατά το "Νικολούλη ψόφα" την άλλη φορά. Τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου. Αυτά ούτε για πλάκα. Άκου θα πεθάνω πριν την ώρα μου, μια χαρά κορίτσι. Μην δίνετε σημασία σε αυτά».