MEDIA

Νέοι ηθοποιοί εισβάλλουν στις σειρές «Γη της Ελιάς», «Σασμός» και «Παγιδευμένοι»

Γη της Ελιάς

Τα επόμενα επεισόδια επιφυλάσσουν εκπλήξεις και νέες προσθήκες στο καστ των σίριαλ «Γη της Ελιάς», «Σασμός» και «Παγιδευμένοι»

Η μυθοπλασία είναι, χωρίς αμφιβολία, η πρωταγωνίστρια στη βραδινή ζώνη. Οι σειρές καθηλώνουν τους τηλεθεατές και οι συντελεστές επιφυλάσσουν πολλές σεναριακές ανατροπές και εκπλήξεις το επόμενο διάστημα.

Σε όλες τις αγαπημένες παραγωγές θα προστεθούν ηθοποιοί, που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Χθες το βράδυ, είδαμε τον Γιώργο Αρμένη να μπαίνει στο καστ του σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» και να υποδύεται τον Μήτρο Διαγόρα. Ο Διαγόρας, ένας σκληρόκαρδος άνθρωπος με πολλά κρυμμένα μυστικά, έρχεται στο Αγρίνιο και οι συνέπειες για τις ζωές όλων θα είναι απρόβλεπτες.

Στη «Γη της Ελιάς» του MEGA σύντομα θα δούμε τον Γιώργο Χρανιώτη. Υποδυόμενος τον Ανδρέα, θα αναστατώσει τη ζωή της Αρετής, καθώς ο πρώτος θα ανοίξει μαγαζί πολύ κοντά στο δικό της. Αν και οι δυο τους αρχικά θα φανεί ότι έχουν μία μεγάλη κόντρα, σύντομα θα ερωτευτούν και θα χαρίσουν άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.

Στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα κάνει την είσοδό της. Έπειτα από πολύ καιρό η ηθοποιός, που δοκίμασε τις δυνάμεις της και στο εξωτερικό, θα βρεθεί σε ελληνική παραγωγή ενσαρκώνοντας μία εισαγγελέα που θα παίξει καταιγιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ως συνάδελφος του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου, αλλά και ως συνάδελφος του επίσης εισαγγελέα Σταύρου με τον οποίο θα έρθουν πολύ κοντά στη σειρά.

Νέες προσθήκες θα έχουμε και στη σειρά του ALPHA, «Σασμός». Η Ελπίδα Νικολάου θα υποδυθεί την Έλενα, πρώην αρραβωνιαστικιά του Λευτέρη, η οποία τον απάτησε με τον καλύτερο του φίλο λίγες μέρες πριν παντρευτούν. Γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τον εκβιάζει διότι, όταν τον βλέπει με τη Θοδώρα, φουντώνει και πάλι ο έρωτάς της γι’ αυτόν και μπαίνει στη διαδικασία να τον διεκδικήσει. Στο ίδιο σίριαλ, τη μεγάλη επιτυχία του σταθμού, θα μπει και ο Δημήτρης Καραβιώτης. Συνεργάτης του Φαρμάκη και ένα από τα «υψηλά στελέχη» του κυκλώματος, διατηρεί δεσμό με την κατά πολύ μικρότερή του Έλενα. Το ζευγάρι ζει και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη αλλά ο Φαρμάκης καλεί τον Οδυσσέα για ένα διάστημα στην Κρήτη, εξαιτίας κάποιων «συναντήσεων» που θα γίνουν εκεί.