MEDIA

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένας γάμος και ένας χωρισμός θα απασχολήσουν

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ένας γάμος και ένας χωρισμός θα απασχολήσουν
MEGA

Η σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς»επιφυλάσσει πολλές ανατροπές για τη συνέχεια

Η «Η Γη της Ελιάς» του MEGA είναι από τις παραγωγές μυθοπλασίας, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Το ίδιο θα συμβεί και τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ένας γάμος και ένας χωρισμός έρχονται να ταράξουν και να απασχολήσουν πολύ.

Συγκεκριμένα, ήδη είδαμε την Ισμήνη να βρίσκει το δεύτερο τηλέφωνο του Κωνσταντίνου και να εξοργίζεται. Όσο κι αν εκείνος της υπόσχεται ότι δεν πρόκειται για άλλη γυναίκα, δεν μπορεί να της αποκαλύψει τι συμβαίνει. Ξέρει, άλλωστε, ότι η Ισμήνη δεν θα δεχτεί τις βρώμικες δουλειές που κάνει με τον Δημοσθένη. Η ηρωίδα μπαίνει στη διαδικασία να ψάξει τα πράγματά του και το γραφείο του και, σίγουρα, αυτά που βρίσκει δεν της αρέσουν καθόλου. Έτσι, οδηγούνται στο διαζύγιο. Ο Λυκούργος θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση αλλά δεν θα τα καταφέρει.

Την ίδια ώρα, ένας γάμος φαίνεται ότι είναι στα σκαριά! Η Ευτυχία και ο Γιώργης παίρνουν τη μεγάλη απόφαση και ξεκινούν να διαλέγουν προσκλητήρια γάμου. Η Ευτυχία ψάχνει νυφικό, όμως τη στοιχειώνει ακόμα ο φόνος του Ανέστη και δεν μπορεί να χαρεί τη νέα της ζωή. Θα καταφέρει να κρατηθεί ή θα αποκαλύψει τα πάντα στον αστυνόμο;

Τι θα συμβεί με τους απαγωγείς και τον Μάνο

Η υπομονή της Μαρίνας και του Ισίδωρου δοκιμάζεται, καθώς περνάει ακόμα μία ημέρα χωρίς επικοινωνία από τους απαγωγείς. Ο Κουράκος αποφασίζει να προχωρήσει σε παρακολούθηση των τηλεφώνων τους, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να τους εντοπίσουν όταν ζητήσουν λύτρα. Οι απαγωγείς τελικά κάνουν το πολυπόθητο τηλεφώνημα στον Ισίδωρο και ζητούν τεράστιο ποσό, με τη διορία να λήγει σε τρεις ημέρες.

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να μη μιλήσει στην αστυνομία, φοβούμενος πως η ανάμιξή της μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του Μάνου. Οι απαγωγείς στέλνουν DVD με μήνυμα του Μάνου, που σοκάρει την οικογένειά του.