MEDIA

Survivor All Star spoiler: Οι τρεις υποψήφιοι της νέας εβδομάδας – Αποχωρεί φαβορί από το παιχνίδι

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Στην τελική ευθεία έχει μπει το ριάλιτι επιβίωσης με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Το τηλεοπτικό κοινό εξακολουθεί να σχολιάζει την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου καθώς θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού.

«Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε και ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι… ο Κωνσταντίνος Βασάλος» σημείωσε το βράδυ της Τετάρτης ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης για να προκαλέσει σοκ τους παίκτες αλλά κυρίως τον Βασάλο ο οποίος δεν πίστεψε αρχικά το αποτέλεσμα, νομίζοντας πως ο Γιώργος Λιανός, του έκανε πλάκα...

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρέμεινε στο παιχνίδι για 24 εβδομάδες και αποχώρησε με... 120.000 ευρώ.

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι και η αποχώρηση - βόμβα

Όπως αναφέραμε, το Survivor All Star τρέχει με πλέον με γρήγορους ρυθμούς.

Και μπορεί στην Ελλάδα το νέο επεισόδιο να προβληθεί λόγω των εκλογών τη Δευτέρα, όμως στον Άγιο Δομίνικο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη ατομική ασυλία να κατέληξε στα χέρια του Σάκη Κατσούλη ενώ πρώτος υποψήφιος είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

Στη δεύτερη ατομική ασυλία, επικράτησε και πάλι ο Σάκης Κατσούλης, ενώ σχεδόν όλοι ψήφισαν για δεύτερη υποψήφια τη Σταυρούλα Χρυσαείδη.

Ο Κατσούλης, σαν MVP των αγωνισμάτων, υπέδειξε τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Και κάπου εδώ έρχεται η πρώτη έκπληξη, καθώς ο τρίτος υποψήφιος δια στόματος Κατσούλη είναι ο Ηλίας Μπόγδανος!

Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως έρχεται στη συνέχεια, καθώς ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star είναι η Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ήταν χαμηλά στην κατάταξη του κοινού.