MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Σοκ με τους αγώνες ασυλίας! Αυτός ο παίκτης κερδίζει τρεις φορές

Survivor All Star Spoiler: Σοκ με τους αγώνες ασυλίας! Αυτός ο παίκτης κερδίζει τρεις φορές

Survivor All Star: Τέσσερις αγώνες ατομικής ασυλίας και δύο αποχωρήσεις... Ο παίκτης που είναι «μεγάλο βουνό» και κερδίζει τρεις στους τέσσερις στίβους μάχης

Η 24ωρη ψηφοφορία έχει προκαλέσει σοκ στις αποχωρήσεις του Survivor All Star καθώς φαίνεται ότι το κοινό άλλους παίκτες φαίνεται να ήθελε και τελικά σε άλλους δείχνει τον δρόμο της αποχώρησης.

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας ο Σάκης Κατσούλης θα είναι ο νικητής και έτσι για μια ακόμα εβδομάδα θα πάει χαλαρός στο Συμβούλιο του Νησιού. Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης για άλλη μια φορά θα βρεθεί στον τάκο.

Την Τρίτη 27 Ιουνίου έρχεται ο δεύτερος αγώνας ατομικής ασυλίας και εκεί έρχεται η ανατροπή. Ο Σάκης Κατσούλης για δεύτερη φορά κερδίζει τον αγώνα και έτσι οι ίδιοι παίκτες κινδυνεύουν για ακόμα μια φορά. Η Σταυρούλα Χρυσαιεδή θα βγει υποψήφια και θα κάνει παρέα στον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Σάκης Κατσούλης ως δεύτερος σερί νικητής θα αναδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Χωρίς καμία έκπληξη αυτός είναι ο… Ηλίας Μπόγδανος.

Το βράδυ της Τρίτης θα έχουμε και την πρώτη αποχώρηση της εβδομάδας.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου ένα ακόμα σοκ έρχεται στον τρίτο αγώνα ατομικής ασυλίας. Ο Σάκης Κατσούλης είναι άπιαστος και κερδίζει για τρίτη φορά. Η ψηφοφορία αρχίζει και πάλι… και εδώ θα έχουμε «deja vu». Ο Νίκος Μπάρτζης βγαίνει ξανά υποψήφιος για αποχώρηση με τους παίκτες να δείχνουν ξεκάθαρα ότι τον θέλουν εκτός Survivor All Star.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στον τέταρτο αγώνα ατομικής ασυλίας δεν θα κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης! Ο Μάριος Πρίαμος καταφέρνει και τη γλιτώνει και κερδίζει. Αναμένουμε να δούμε ποιος θα κάνει παρέα στον Νίκο Μπάρτζη για τη δεύτερη αποχώρηση της εβδομάδας.