MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αποχωρούν τα δύο φαβορί - Ποιοι πάνε τελικό

Survivor All Star Spoiler: Αποχωρούν τα δύο φαβορί - Ποιοι πάνε τελικό
instagram

Πλησιάζουμε στον τελικό του Survivor All Star και τα πράγματα δυσκολεύουν με την 24ωρη ψηφοφορία και τις στρατηγικές να είναι καθοριστικές για την πορεία του παιχνιδιού

Απόψε το βράδυ στο Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης κατακτά και τη δεύτερη ατομική ασυλία μετά την πρώτη χθεσινή του νίκη. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ψηφίζεται από τους παίκτες και βγαίνει στον τάκο ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Πρώτος υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης από το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος φυσικά ως κάτοχος της πρώτης θέσης στην ομαδική ψηφοφορία δεν κινδυνεύει και δεν θα αποχωρήσει μέχρι το Γαλάτσι.

Ο Σάκης Κατσούλης, σε πρώτη φάση αποφάσισε να εξουδετερώσει τον Ηλία Μπόγδανο, βγάζοντάς τον στον τάκο ως τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ψηφίζεται από τους παίκτες και βγαίνει στον τάκο ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ο Ηλίας, καθώς έχει τερματίσει πέμπτος στην 24ωρη ψηφοφορία, αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star.

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτός ο στόχος του Σάκη Κατσούλη...

Με κίνητρο καθαρά τη στρατηγική του και γνωρίζοντας ότι η Σταυρούλα υπήρξε πολύ άξια αντίπαλος, ο Σάκης θα τη βγάλει στον τάκο και τελικά, σύμφωνα με τα spoilers θα καταφέρει να τη διώξει και να της δείξει τον δρόμο για την Ελλάδα.

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν σκέφτεται συναισθηματικά και στρατηγικά παράλληλα. Αποφασίζει να σώσει τη Μαριαλένα και να ρίξει στον τάκο τη Σταυρούλα Χρυσαειδή η οποία είναι η πιο δυνατή παίκτρια αγωνιστικά.

Έτσι η Σταυρούλα η οποία δεν είναι η πιο αγαπητή στο κοινό όπως φαίνεται από τις διαρροές της 24ωρης ψηφοφορίας, θα βρεθεί απέναντι σε δύο αγαπητούς παίκτες. Τον Σάκη και τον Νίκο.

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που πάνε τελικό!

Η διαρροή της 24ωρης ψηφοφορίας έχει δείξει το πώς θα κινηθούν οι επόμενες ψηφοφορίες και οι επόμενες αποχωρήσεις στο Survivor All Star.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι την επόμενη εβδομάδα αποχωρούν ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την παίκτρια να είναι από τις πιο δυνατές αλλά να ψηφίζεται από τον Σάκη Κατσούλη γιατί θεωρείται αποδυναμωμένη στη στήριξη του κοινού.

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης είναι εκείνοι που το κοινό αγαπάει περισσότερο και θέλει να δει στον τελικό του Γαλατσίου. Ο Μάριος Πρίαμος δείχνει να μην έχει δυναμική και έτσι ίσως δεν μπορέσει να σπάσει το δίδυμο αυτό αλλά να βρεθεί μόνο στον ημιτελικό.

Από την άλλη Στέλλα και Μαριαλένα έρχονται πλέον τελευταίες στη ψηφοφορία και έτσι αποχωρούν πριν καν επιστρέψουν Ελλάδα.

Ο τελικός είναι ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Νίκο Μπάρτζη με τις περισσότερες πιθανότητες να πέφτουν στον νικητή του 2021!