MEDIA

Survivor All Star: Αποχώρησε η Σταυρούλα – «Βράζει» το Twitter για το στημένο παιχνίδι του Κατσούλη

Survivor All Star: Αποχώρησε η Σταυρούλα – «Βράζει» το Twitter για το στημένο παιχνίδι του Κατσούλη

Survivor All Star: Μια ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ημιτελικό και τον τελικό του «Survivor All Star» έχει ξεκινήσει, με τις μάχες στον Άγιο Δομίνικο να πρωταγωνιστούν. Οι εναπομείναντες παίκτες έχουν φανερώσει, πλέον, τις στρατηγικές τους και παίζουν με τα νεύρα των υπολοίπων.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τη Σταυρούλα να είναι εκνευρισμένη μετά το Συμβούλιο του Νησιού και με τη συμπεριφορά των παικτών απέναντί της.

Ειδικά προς τον Σάκη και τη Μαριαλένα, την ενοχλούν πάρα πολύ οι ψίθυροι που γίνονται για εκείνη και νιώθει όπως είπε «πρωταγωνίστρια που τη χτυπούν όλη την ώρα».

Η Σταυρούλα θεωρεί πώς για να φτάσουν μέχρι το τέλος του Survivor θα πουλούσαν μέχρι και τη ψυχή τους, ενώ τόνισε ότι δεν αξίζουν ούτε την καλημέρα της.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα "παιχνίδια της Καραϊβικής" χαρίζοντας στους παίκτες στιγμές στιγμές γέλιου και ένα μικρό διάλειμμα από τη συνεχή ίντριγκα.

Νίκη - ανάσα για την "κλίκα"

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, οι Survivors έπαιξαν για μία ατομική ασυλία, την οποία κέρδισε ο Μάριος Πρίαμος.

Στην ψηφοφορία τα πάντα ήταν συνεννοημένα. Οι παίκτες είχαν σκοπό να βγάλουν τη Σταυρούλα εκτός παιχνιδιού και τα κατάφεραν.

Αρχικά σε μια ψηφοφορία - παρωδία, οι παίκτες έβγαλαν πρώτο υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη, γνωρίζοντας τη δυναμική που έχει στο τηλεοπτικό κοινό.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Κατσούλης, ως MVP, έβγαλε προτεινόμενη την Σταυρούλα καθώς οι σχέσεις τους -εδώ και καιρό- δεν είναι οι καλύτερες.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, ο Σάκης παραδέχτηκε πως είχε "στήσει" την ψηφοφορία.

Το σχέδιό του τελικά απέδωσε καρπούς, καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το Survivor All Star αποχωρεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή με την παίκτρια της μπλε ομάδας να προχωράει σε έναν βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης.

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους υπόλοιπους παίκτες που κατάφεραν να πετύχουν την στρατηγική που ήθελαν για αυτήν.

Οργή στους χρήστες του Twitter για τον Σάκη, την Μαριαλένα και την παρέα τους

Οι τηλεθεατές του Survivor All Star έδειξαν μέσω Twitter την απογοήτευσή τους για την αποχώρησης της Σταυρούλας, αλλά και την οργή τους για το πονηρό σχέδιο του Σάκη Κατσούλη.