MEDIA

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξεκίνησε τα γυρίσματα του «Shopping Star» - Οι δηλώσεις για την Καγιά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξεκίνησε τα γυρίσματα του «Shopping Star» - Οι δηλώσεις για την Καγιά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα για το νέο ξεκίνημα και τη Βίκυ Καγιά.

Είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς η τηλεοπτική της μεταγραφή έχει συζητηθεί ιδιαίτερα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκίνησε τα γυρίσματα για το «Shopping Star», με το μοντέλο και παρουσιάστρια να μιλά στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes».

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι πολύ ήρεμη, έχω ένα διαφορετικό, λίγο συγκινητικό συναίσθημα. Το Shopping Star είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό. Έχει γυναίκες που έρχονται από όλη την Ελλάδα, που το λατρεύουν, που δείχνουν το στυλ τους», ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Σίγουρα είναι και ένα πρόγραμμα που η Βίκυ (Καγιά) έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να ανοίξουμε μία νέα σελίδα», τόνισε.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχτηκε ότι δεν έχει μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά ώστε να της δώσει συμβουλές για το νέο της αυτό ξεκίνημα: «Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω».

«Δεν γνωρίζω εάν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης μου, είναι όμως κι αυτό ένα αγαπημένο πρόγραμμα. Τον ΣΚΑΪ και τους συνεργάτες μου εκεί τους αγαπώ πάρα πολύ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μοιράζονται πράγματα, γιατί δεν θέλω να νομίζω μετά ότι επηρεάστηκα στην απόφασή μου από τρίτους», είπε για το «My style rocks» και την απόφασή της να αποχωρήσει.

Να σημειωθεί ότι η Ηλιάνα ήταν, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, στο κανάλι του Φαλήρου. Το πρώτο μισό ανέλαβε την παρουσίαση του «Love Island», που ολοκληρώθηκε νωρίτερα από το προγραμματισμένο, ενώ το δεύτερο μισό κάθισε στην κριτική επιτροπή του «My style rocks». Το ριάλιτι μόδας θα συνεχιστεί του χρόνου, όμως η ίδια πήρε την απόφαση να μετακινηθεί στο STAR.