MEDIA

«Αιχμηρή» η Μπέττυ Μαγγίρα με τη «Super Κατερίνα»: «Τι θα γινόταν αν συνέβαινε σε δικό τους άνθρωπο»

«Αιχμηρή» η Μπέττυ Μαγγίρα με τη «Super Κατερίνα»: «Τι θα γινόταν αν συνέβαινε σε δικό τους άνθρωπο»

Τα αιχμηρά σχόλια της Μπέττυς Μαγγίρα για την κίνηση της εκπομπής «Super Κατερίνα», να στείλουν κάμερα έξω από το θέατρο που δουλεύει ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ώστε να τον συναντήσουν και να πάρουν μια δήλωση, λίγες ημέρες μετά το θάνατο του αδερφού του.

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία αποφάσισε να στείλει κάμερα και ρεπόρτερ στο θέατρο όπου πρωταγωνιστεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Πολλοί παρουσιαστές από άλλα κανάλια τοποθετήθηκαν λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να πάρει η εκπομπή δηλώσεις λίγες μόλις μέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του και πώς πρόκειται για ανθρωποφαγία.

Η κάμερα του Breakfast@Star «τσάκωσε» την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία σχολίασε και εκείνη με αιχμηρό τρόπο το πώς κινήθηκε η εκπομπή «Super Κατερίνα»

«Είπα και μέσα από την εκπομπή ότι θα πρέπει να βάλουν τους εαυτούς τους να σκεφτούν τι θα γινόταν εάν – ου μη γένοιτο – συνέβαινε κάτι τέτοιο σε ένα δικό τους πρόσωπο και γινόταν αυτό; Θα τους άρεσε αυτό το πράγμα; Ξέρω ότι συμβαίνει πολλά χρόνια. Καιρός να σταματήσει να συμβαίνει, παιδιά», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.