MEDIA

Μεσολόγγι: Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» ερευνούν την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου

Μεσολόγγι: Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» ερευνούν την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου
GLOMEX

Το Φως στο Τούνελ επιστρέφει με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι

«Ετοιμαστείτε», το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έρχεται στο καθιερωμένο ραντεβού το βράδυ της Παρασκευής 19/1 με σοκαριστικές υποθέσεις και ανακαλύψεις. Η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί με την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, που απασχολεί την κοινή γνώμη.

Μπορεί από το επίσημο τρέιλερ να λείπει ο Μπάμπης, όμως ο λογαριασμός της εκπομπής στο Instagram επιφύλασσε την «υπόσχεση» να ασχοληθεί με την υπόθεση που προβληματίζει τις Αρχές στο Μεσολόγγι.

Ο 31χρονος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου και βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας. Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό είναι ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος ισχυρίζεται πως τον άφησε κοντά στα ΤΕΙ Μεσολογγίου. Ωστόσο, το τελευταίο στίγμα του κινητού του Μπάμπη εντοπίζεται κοντά στη λιμνοθάλασσα.

Ο 31χρονος είχε κανονίσει να πάει κυνήγι και ένας φίλος του τον μετέφερε από την πόλη μέχρι και την Εθνική Οδό, από όπου άλλος γνωστός του, άγνωστος όμως στην υπόλοιπη οικογένειά του, θα τον μετέφερε στον τόπο που θα κυνηγούσε. Από τότε, ο 31χρονος αγνοείται...

Τα μηνύματα και τηλεφωνήματα του κρεοπώλη

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το κινητό του κρεοπώλη, στο οποίο βρέθηκαν μηνύματα με τον 31χρονο και δεκάδες κλήσεις του προς έναν συγκεκριμένο αριθμό τόσο πριν όσο και μετά την εξαφάνιση.

Οι συνομιλίες με τον 31χρονο που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, πρόκειται για συνομιλίες μέσω messenger και είχαν διαγραφεί από το κινητό του 50χρονου. Ένας από τους διαλόγους αφορά στα οφειλόμενα χρήματα από τον κρεοπώλη στον 31χρονο. «Φεύγω Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά», του γράφει. Πρόκειται για τις 17.000 ευρώ που είχε δανειστεί ο 50χρονος από τον 31χρονο για να αγοράσει κρέατα, ωστόσο σύμφωνα με τους συγγενείς του Μπάμπη δεν τα επέστρεψε ποτέ.

Ενώ το άτομο πίσω από τις κλήσεις που εντοπίστηκαν είναι ένας στενός φίλο του 50χρονου κρεοπώλη από την περιοχή, ο οποίος αναμένεται να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, καθώς οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση του 31χρονου από το Μεσολόγγι.