MEDIA

Survivor: Πόσα χρήματα πήρε ο Παύλος Παπαδόπουλος για δύο εβδομάδες

Survivor: Πόσα χρήματα πήρε ο Παύλος Παπαδόπουλος για δύο εβδομάδες

Παρελθόν αποτελεί από το Survivor ο Παύλος Παπαδόπουλος - Με πόσα χρήματα έφυγε από το ριάλιτι

Aποχώρησε από το Survivor ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Αλέξη Παππά και στη συνέχεια με τον Νίκο Γκάνο.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος δεν έφερε αρκετές νίκες στους Κόκκινους, όμως η Κατερίνα Δαλάκα τον αποκάλεσε ως τον διάσημο που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης χωρίς να κερδίσει κανένα παιχνίδι.

Μπορεί, λοιπόν, το γεγονός πως επέστρεψε στην Ελλάδα να μη δυσαρέστησε ιδιαίτερα την ομάδα του, όμως το κοινό απογοητεύτηκε ιδιαίτερα, αφού ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες και, μάλιστα, είχε αναφέρει πως ήθελε να παραμείνει στο παιχνίδι περισσότερο από όλους για προσωπικούς του λόγους.

Πόσα χρήματα πήρε ο Παύλος Παπαδόπουλος από το Survivor

Πάντως, στις δύο εβδομάδες που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο ο συγγραφέας και πρώην παίκτης του Power of Love είχε κάνει συμφωνία με την Acun Media για 2.000 ευρώ την εβδομάδα. Επομένως, κατάφερε να βάλει στον λογαριασμό του 4.000 ευρώ.

Τι έγραψε μόλις έφυγε από το Survivor

«Στη σκηνή του Survivor, κάθε στιγμή αποτελούσε ένα αναπάντεχο κεφάλαιο σε ένα επικό ταξίδι δυνάμεων και αντοχής. Με κάθε αγώνα, προσπάθησα να αναδείξω την επιθυμία μου για επιμονή και τη δέσμευσή μου στο να παραμείνω παρά τις προκλήσεις.

Καθώς κλείνω αυτό το κεφάλαιο, αντικρίζω την αποφασιστικότητα μου να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση ως μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Πίσω από κάθε αποτυχία, υπάρχει μια αιτία, και πιστεύω πως όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιον λόγο.

Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερα να παραμείνω, αποχωρώ γεμάτος ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία να πάλεψω, να μάθω, και να ανακαλύψω κρυμμένες δυνάμεις μέσα μου,στον τελευταίο χορό της αποχώρησης, αφήνω πίσω μια συμβολική σκόνη από ανεκπλήρωτους στόχους, αλλά κουβαλάω μια τσάντα γεμάτη με τη σοφία των αντιξοοτήτων. Κάθε στιγμή ήταν μια ποίηση της ανθρώπινης αντοχής, μια συμφωνία της στρατηγικής σκέψης. Με αυτό το κεφάλαιο γράφω στις σελίδες της εμπειρίας μου με την μελωδία της επιβίωσης. Κάθε μια από τις ακόμα και πιο δύσκολες στιγμές φαίνεται πλέον σαν ένα στοιχείο του μοναδικού παζλ που ονομάζουμε ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.