MEDIA

Οι πρεμιέρες που αναμένουμε – Θα φέρουν τα πάνω κάτω

Οι πρεμιέρες που αναμένουμε – Θα φέρουν τα πάνω κάτω

Το δεύτερο μισό της σεζόν συνεχίζεται με νέες αφίξεις…

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς. Σειρές, ριάλιτι, προγράμματα, ρίχνονται καθημερινά στην αρένα της τηλεθέασης και διεκδικούν το δικό τους μερίδιο.

Ωστόσο, από την ερχόμενη εβδομάδα, η τράπουλα ξαναμοιράζεται καθώς θα δούμε πολυσυζητημένες πρεμιέρες.

Έτσι, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, έρχεται «Ο Σκαραβαίος» στον ALPHA. Μία σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων, με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ... crime, θα καθηλώσει. Στο επίκεντρό της σειράς, μια επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και ο επικεφαλής της Γιάννης Τσορτέκης. Στο πρώτο επεισόδιο, μία γνωστή δημοσιογράφος-τηλεαστέρας που κάνει εκπομπές για εξαφανίσεις και ανεξιχνίαστες δολοφονίες, εξαφανίζεται η ίδια από το πάρκινγκ του σταθμού όπου εργάζεται στο τέλος της εκπομπής της, ενώ ερευνούσε την υπόθεση της δολοφονίας μιας παντρεμένης γυναίκας που η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να διαλευκάνει.

Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα για τον Σκαραβαίο και την ομάδα του, όταν διαπιστώνουν ότι η εξαφάνιση της δημοσιογράφου, αλλά και η ανεξιχνίαστη δολοφονία που είναι ανοιχτή εδώ και δυο μήνες συνδέονται πιθανόν μεταξύ τους, αλλά και με μια παλιά υπόθεση γυναικοκτονίας. Το ερώτημα σε αυτή την ιστορία δεν είναι μόνο ποιος το έκανε, αλλά και πως θα καταφέρουν να τον πιάσουν καταφέρνοντας να σώσουν την δημοσιογράφο. Παράλληλα εφτάμιση χρόνια μετά, η μητέρα του Σκαραβαίου με την οποία έχει διακόψει κάθε επαφή, αποφυλακίζεται έχοντας εκτίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης. Η πιο σκοτεινή περίοδος της οικογενειακής ζωής του Σκαραβαίου και μια φωτιά που σάρωσε τη ζωή του, επανέρχονται σαν εφιάλτης και τον κλονίζουν.

Στο ίδιο κανάλι, στις 17 Φεβρουαρίου, θα δούμε τον νέο κύκλο του «Just the 2 of us». Ο Νίκος Κοκλώνης, παρουσιαστής και παραγωγός, θα υποδεχτεί τη Δέσποινα Βανδή, την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή και τη Βίκυ Σταυροπούλου. Αν και ακόμη τίποτα δεν έχει κλειδώσει, τα πρόσωπα που έχουν συζητήσει είναι πολλά και με μεγάλο ενδιαφέρον. Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Άννα Ζηρδέλη και Μαρία Ιωαννίδου, Κωνσταντίνος Βασάλος, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Λένα Ζευγαρά, Στάθης Σχίζας, Ευρυδίκη, Λάμπης Λιβιεράτος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κώστας Μαρτάκης, Γιάννης Βαρδής, Δημήτρης Κόκοτας, Joanne, Daphne Lawrence, Ιουλία Καλλιμάνη, είναι κάποια μονάχα από τα πρόσωπα των οποίων το τηλέφωνο έχει χτυπήσει.

Η άφιξη, όμως, του «Just the 2 of us» στον προγραμματισμό του Σαββάτου θα μοιράσει ξανά την τράπουλα της τηλεθέασης. Ο Νίκος Κοκλώνης και η ομάδα του γνωρίζουν καλά πώς να φτιάχνουν καλοστημένα σόου και, δεν είναι τυχαίο που την περσινή σεζόν, έπιαναν κορυφή. Έτσι, σίγουρα, θα «ζορίσει» τον ανταγωνισμό. «Σπίτι με το MEGA» και «Σάββατο με φίλους» θα πρέπει πλέον να ανταγωνιστούν το δυνατό χαρτί του ALPHA και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Nα σημειωθεί ότι, από Δευτέρα, το κοινό του ΣΚΑΪ θα παρακολουθεί τον δεύτερο κύκλο του «My style rocks». Δημήτρης Σκουλός και Σοφία Χατζηπαντελή φεύγουν και δύο νέα πρόσωπα έρχονται! Ο Στέλιος Κουδουνάρης παραμένει σταθερή αξία και υποδέχεται έναν παλιό γνώριμο του «My style rocks»-τον Λάκη Γαβαλά. Ο εκκεντρικός μετρ της μόδας έχει περάσει ξανά από το συγκεκριμένο πόστο και το μόνο βέβαιο είναι ότι οι ατάκες του θα δώσουν άλλη αίσθηση. Την παρέα θα ολοκληρώσει η εντυπωσιακή Έβελυν Καζαντζόγλου.

Στη συχνότητα του STAR, «IQ 160» και «First Dates» θα βγουν τους επόμενους μήνες στον τηλεοπτικό αέρα. Η σειρά με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή, αλλά και το ριάλιτι σχέσεων, έχουν ξεκινήσει γυρίσματα με τις πρεμιέρες να αναμένονται την άνοιξη.

Προς τον Μάιο καταλήγουν τα στελέχη του MEGA και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να βγάλουν τα νέα επεισόδια του «Maestro». Ο Φάνης Μουρατίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», είπε χαρακτηριστικά: «Ο δεύτερος κύκλος θα έχει ανατροπάρα. Στη σειρά μπαίνει και ο Κώστας Μπερικόπουλος ως αστυνομικός. (σ.σ εκείνος που θα διαλευκάνει τη δολοφονία Τσορτέκη, η οποία αρχικά θα είναι εξαφάνιση). Δεν θα πω τίποτε ούτε για τον Γιάννη Τσορτέκη, που δολοφονείται στον πρώτο κύκλο. Θα μείνω εχέμυθος.

Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τον ήρωα που υποδύομαι, τον Δήμαρχο, είναι ότι η προσωπική του ζωή αλλάζει. Είναι πολύ πιθανό ο δεύτερος κύκλος του Maestro να αποτελείται από δύο μέρη». Ο Κώστας Μπερικόπουλος δεν θα είναι ο μοναδικός νέος ήρωας! Η Λένα Παπαληγούρα εισβάλλει ως η αδελφή του Αντίνοου Αλμπάνη, ο Νίκος Ψαρράς ως ο δικηγόρος της Στεφανίας Γουλιώτη ενώ η Γεωργία Τσαγκαράκη και ο Αλέξανδρος Μούκανος θα υποδυθούν τους γονείς της Γιάννας, την οποία ενσαρκώνει η Τόνια Μαράκη.