MEDIA

Ναταλία Γερμανού: Τα συγκινητικά λόγια της Ναταλίας Γερμανού για την απώλεια του πατέρα της

Ναταλία Γερμανού: Τα συγκινητικά λόγια της Ναταλίας Γερμανού για την απώλεια του πατέρα της

Η Ναταλία Γερμανού έστειλε μέσα από την εκπομπή της συλληπητήρια στη Φαίη Σκορδά για την απώλεια του πατέρα της

Η Ναταλία Γερμανού στο κλείσιμο της εκπομπής της «Καλύτερα δε γίνεται» έστειλε με τη σειρά της συλληπητήρια στη Φαίη Σκορδά για τον θάνατου του πατέρα της.

«Κλείνοντας να στείλουμε όλοι μας ως εκπομπή εδώ την αγάπη μας σε μια συνάδελφο που αγαπάμε πολύ, εκτιμάμε πολύ και η οποία αυτή την εβδομάδα πέρασε μία από τις δυσκολότερες καταστάσεις που μπορεί να βιώσει άνθρωπος. Την απώλεια του γονιού της, την απώλεια του μπαμπά της. Μιλάω για τη Φαίη Σκορδά. Θέλουμε να της στείλουμε τα συλλυπητήρια μας, την αγάπη μας, μια σφιχτή αγκαλιά. Φαντάσου ότι σε αγκαλιάζουν πέντε άνθρωποι αυτή τη στιγμή Φαίη που σε αγαπάνε και σε σκέφτονται. Σου στέλνουμε όλη μας την αγάπη…», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Όταν ο αποχωρισμός είναι ξαφνικός, όπως ήταν ο χαμός του μπαμπά της Φαίης, δεν προλαβαίνεις να προετοιμαστείς καθόλου. Δηλαδή σου φεύγει ο άνθρωπός σου μέσα από τα χέρια σου. Κουράγιο αγάπη μου γλυκιά. Δύναμη! Σε σκεφτόμαστε, Σου στέλνουμε όλη μας την αγάπη. Να είσαι πάντα δυνατή και να το ξεπεράσεις. Να θυμάσαι πάντα χαμογελαστό τον φύλακα άγγελό σου», πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού.