MEDIA

Σπύρος Μπιμπίλας: Έχασε το κινητό του σε φρεάτιο και κάλεσε σε Δήμο, Πυροσβεστική και Αστυνομία

Σπύρος Μπιμπίλας: Έχασε το κινητό του σε φρεάτιο και κάλεσε σε Δήμο, Πυροσβεστική και Αστυνομία

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αρχικά πήγε στην Αστυνομία για να πληροφορηθεί τι συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την περιπέτεια που πέρασε με το κινητό του τηλέφωνο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το κινητό του ηθοποιού και προέδρου του ΣΕΗ έπεσε μέσα σε φρεάτιο, με αποτέλεσμα να καλέσει ΕΥΔΑΠ για να τον βοηθήσει.

Μιλώντας στον Alpha, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Το post το έκανα για να δείξω πώς μπορεί να συμβεί αυτό και σε έναν απλό πολίτη. Το κινητό είναι ένα πολυεργαλείο, όχι μόνο για εμένα που δουλεύω σε τρεις κατευθύνσεις και το χρειάζομαι για να συνεννοηθώ, αλλά και σε έναν απλό πολίτη που μπορεί να θέλει να μιλήσει με το παιδί του. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ψάξεις να βρεις ποια υπηρεσία μπορεί να υπηρεσία. Εμένα μου συνέβη αργά το απόγευμα του Σαββάτου».

«Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι κάποιο site έβαλε τίτλο ότι κινητοποίησα τις Αρχές, επειδή είναι βουλευτής. Αυτό τι δείχνει; Εμπάθεια. Από κάτω ξέρετε τι έχουν γράψει;» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως εξήγησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αρχικά πήγε στην Αστυνομία για να πληροφορηθεί τι συμβαίνει σε αυτήν την περίπτωση. «Όπως μας είπαν, η πυροσβεστική δεν αναλαμβάνει κάτι τέτοιο, παρά μόνο αν είχε πέσει ζωάκι ή άνθρωπος. Καταλάβαιναν ότι μιλούν με εμένα. Ακολούθησαν τηλεφωνήματα σε υπηρεσίες του Δήμου, καμία δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Το κινητό το έβλεπα μέσα στο φρεάτιο, μισού μέτρου. Δεν είχε νερό» είπε χαρακτηριστικά.