MEDIA

Γρηγόρης Εκμαλιάν για δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου: Είναι διαφημιστικό κόλπο, πήρε 30.000 ευρώ

Γρηγόρης Εκμαλιάν για δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου: Είναι διαφημιστικό κόλπο, πήρε 30.000 ευρώ

Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν τόνισε πως η πληροφόρηση του προέρχεται από έγκυρους και «σοβαρούς» ανθρώπους που είναι δίπλα σε μεγαλές παραγωγές.

Το τελευταίο διάστημα επικρατεί ένταση στην σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, με επιθέσεις και αντεπιθέσεις και από τις δύο πλευρές. Τελευταία εξέλιξη στην ρήξη των δύο προσώπων είναι ο «κανόνας» που έθεσε η τραγουδίστρια στην πρεμιέρα της με τον Δήμο Αναστασιάδη, στο νυχτερινό κέντρο στη οδό Ερμού, απαγορεύοντας την είσοδο της κόρης της και του γαμπρού της.

Το πρωί της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη, προχώρησε σε μια αποκάλυψη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για την Άντζελα Δημητρίου και την αρχική συνέντευξη όπου κατήγγειλε την κόρη της και το γαμπρό της για άσχημη συμπεριφορά απέναντι της.

Ειδικότερα, ο ίδιος ανέφερε πως όλο αυτή η κατάσταση αποτελεί ένα διαφημιστικό κόλπο και η γνωστή τραγουδίστρια χρηματίστηκε για να προχωρήσει σε αυτή τη συνέντευξη.

«Όλο αυτό που έχει στηθεί είναι διαφημιστικό κόλπο, το οποίο είναι επί πληρωμή. Οι άνθρωποι, η Άντζελα πήραν χρήματα για να δώσουν τη συνέντευξη αυτή και το ποσό είναι τεράστιο, 30.000 ευρώ. Για να δώσει τη συνέντευξη σε κάποιο περιοδικό, δεν αναφέρω σε ποιο και την ετοιμάζουν να βγει και στη τηλεόραση, σε ένα σταθμό», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Εκμαλιάν τόνισε πως η πληροφόρηση του προέρχεται από έγκυρους και «σοβαρούς» ανθρώπους που είναι δίπλα σε μεγαλές παραγωγές.