Θανάσης Ευθυμιάδης: Η αποκάλυψη για την επιστροφή του «Ντόλτσε Βίτα»

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης
Θανάσης Ευθυμιάδης: Η αποκάλυψη για την επιστροφή του «Ντόλτσε Βίτα»
1'

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην εκπομπή του Open «Πρωινό Σου Σου» με την Ελένη Τσολάκη.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο «Ντόλτσε Βίτα», τη συνεργασία του με την Άννα Παναγιωτοπούλου αλλά και στον θάνατο του πατέρα του.

Θανάσης Ευθυμιάδης για Άννα Παναγιωτοπούλου και «Ντόλτσε Βίτα»

Αναφορικά με τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» και το ενδεχόμενο να επιστρέψει, δήλωσε:

«Τώρα αν έκλεισε ο κύκλος του Ντόλτσε Βίτα, δεν μπορώ να το ξέρω, γιατί υπάρχουν ακόμα πολλά άτομα που παίζαμε εκεί και ζούμε. Κι εμείς να φύγουμε από αυτή τη ζωή, αφού το θέλουν οι άνθρωποι... Αυτό είχε κάνει και τότε, εντύπωση στο κανάλι, όταν πρωτοπαίχτηκε η σειρά, το πόσο αρέσει στους νέους ανθρώπους. Ήταν τολμηρά για την εποχή του και το σίριαλ αυτό και η ιστορία του».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν γενναιόδωρη μαζί μου, μου έδωσε χώρο και με έκανε να αισθανθώ συμπρωταγωνιστής της. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα νέο παιδί, όπως ήμουν εγώ».

Η αναφορά στον πατέρα του

«Θυμάμαι και από τον πατέρα μου, που είχε φτάσει στο σημείο να πει "παρακαλώ, πηγαίνετέ με σπίτι μου, θέλω να πεθάνω". Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται κι έχει την επίγνωση ότι ταλαιπωρείται, αλλά και να μην έχει ο ίδιος την επίγνωση, την έχουν οι γύρω του που τραβάνε το λούκι...», πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή