Ζήνα Κουτσελίνη για «καριέρα Λύτρα»: «Λυπάμαι αν νιώσατε πως σας προσβάλλω»

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε χθες ότι «μια καριέρα καταστρέφεται στο ζενίθ της», προκαλώντας αντιδράσεις με αποτέλεσμα να μιλήσει στην εκπομπή της σήμερα, Τρίτη

Ζήνα Κουτσελίνη για «καριέρα Λύτρα»: «Λυπάμαι αν νιώσατε πως σας προσβάλλω»
2'

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα, η παρουσιάστρια έδωσε νέα απάντηση σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον γνωστό ποινικολόγο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε χθες ότι «μια καριέρα καταστρέφεται στο ζενίθ της», προκαλώντας αντιδράσεις με αποτέλεσμα να μιλήσει στην εκπομπή της σήμερα, Τρίτη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Πάμε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Πάμε στην υπόθεση Λύτρα. Είδα αρκετά σχόλια όπου απομονώσατε μια φράση μου θέλοντας να με επικηρύξετε».

Η Ζήνα Κουτσελίνη υποστήριξε πως η φράση που χρησιμοποίησε «ήταν ρητορικό ερώτημα. Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή πως μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;».

Η υπόθεση «έρχεται σε μια στιγμή που προηγήθηκαν γεγονότα, για το πώς νιώθει ένα παιδί. Υπήρξα παιδί κακοποιητικής σχέσης. Τότε, παρενέβη ο Μαρέβης και δεν ολοκλήρωσα τη θέση μου. Είχα πει εξαρχής να αφήνετε να ολοκληρώνουμε τη σκέψη μας».

«Για εμένα αυτά είναι δύσκολα ζητήματα και όχι επειδή ένας που συνεργαστήκαμε κατηγορείται με βαριά κατηγορία. Το αφήνω στην άκρη, επειδή η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη χρόνια τώρα. Σας έχω πει μόνο το 1% της ζωής μου. Την ώρα που έκανα αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω τη συνέχεια των γεγονότων», συνέχισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε και στην απόφαση του δικαστηρίου που απαγορεύει στον Απόστολο Λύτρα να πλησιάζει τη σύζυγό του, λέγοντας: «Ουσιαστικά αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε την καριέρα του πάνω στον άλλο, το δικαστήριο τους είπε πως δεν μπορούν να είναι μαζί».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή