Κένταλ Τζένερ - Τζέικομπ Ελόρντι: Εθεάθησαν με μαγιό σε παραλία της Χαβάης - Εικόνες
Νέες φωτογραφίες του φημολογούμενου ζευγαριού σε απομονωμένη παραλία
Η Κένταλ Τζένερ εθεάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο σε απομονωμένη παραλία της Χαβάης με τον Τζέικομπ Ελόρντι.
Η σταρ των «Kardashians» φορούσε μπικίνι και γυαλιά ηλίου, ενώ σε φωτογραφίες που εξασφάλισε το TMZ φαίνεται να κάθεται πάνω σε μια πετσέτα δίπλα στον πρωταγωνιστή του «Euphoria».
Η Τζένερ κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί, ενώ οι δυο τους συζητούσαν. Ο Ελόρντι, φορώντας μαγιό και καπέλο baseball, έδειχνε απόλυτα προσηλωμένος σε όσα του έλεγε η καλή του.
Την περασμένη Παρασκευή, το Deuxmoi δημοσίευσε φωτογραφίες φημολογόμενου ζευγαριού στο Nourish Hanalei, στο νησί Καουάι της Χαβάης.
Σε μία από τις εικόνες, η Τζένερ φαίνεται να κατευθύνεται προς τον πάγκο της οικογενειακής φάρμας, ενώ ο Ελόρντι απαθανατίστηκε να χαλαρώνει δίπλα σε ένα αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες θαυμαστών που συνάντησαν το φημολογούμενο ζευγάρι στο νησί ανέφεραν πως ήταν πάρα πολύ ευγενικοί.
Διαβάστε επίσης