MEDIA

Τhe Voice: Τα καρφιά της Χριστίνας Μήλιου για την 16χρονη Αρετή

Τhe Voice: Τα καρφιά της Χριστίνας Μήλιου για την 16χρονη Αρετή

Χριστίνα Μηλιού και Αρετή Κοσμίδου βρέθηκαν αντιμέτωπες στα battles «TheVoice» με την 16χρονη Αρετή να κλέβει τις εντυπώσεις και να κερδίζει μία θέση στα live του show.

Μέσα από την εκπομπή «Μελέτησέ το» η χαμένη των battles, Χριστίνα Μήλιου συμφώνησε με τον Αντώνη Ρέμο που χαρακτήρισε την Αρετή υπερεκτιμημένη.

«Συμφωνώ μαζί του κατά κάποιο τρόπο γιατί θεωρώ ότι μέσα στο παιχνίδι θεωρώ ότι υπάρχουν πιο ολοκληρωμένες φωνές. Στενοχωρήθηκα με την Αντιγόνη Τσιπλακίδη, γιατί θεωρώ ότι φωνές σαν κι αυτή δεν έπρεπε να φύγουν από το παιχνίδι. Με στενοχωρεί λίγο η νοοτροπία ότι τα μικρά παιδιά χρειάζονται δεύτερη ευκαιρία. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν πολλά χρόνια και η προβολή του Voice είναι η ευκαιρία τους. Και ακούγονται σχόλια τύπου "σου δίνω μια ευκαιρία γιατί είσαι πιο μικρή και ο άλλος είναι επαγγελματίας". Ο λόγος που πήγα είναι γι' αυτήν την ευκαιρία. Η Αρετή είναι κάτι ξεχωριστό για την Ελλάδα αλλά να μην υπερβάλλουμε γιατί είναι μόνο 16 ετών, μπορεί να εξελιχθεί πολύ περισσότερο και να γίνει πολύ καλύτερη κι αν από τώρα της φορτώνουμε το μυαλό με το "wow", μπορεί να επαναπαυτεί και να μην προσπαθεί άλλο», είπε η ίδια.

Την ίδια στιγμή η μητέρα της Αρετής δήλωσε: «Δεν είναι υπερεκτιμημένη η Αρετή, απλά έχει να δείξει πάρα πολλά. Αυτή είναι η άποψη του Ρέμου και έχει κάθε δικαίωμα να εκφέρει γνώμη, γιατί είναι ένας καλλιτέχνης πετυχημένος στο είδος του. Και η Αρετήσυμπαθεί όλους τους coach».

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Σαρώνει στο youtube η Αρετή - Αγγίζει τα 1.000.000 views