MEDIA

Το Game of Thrones «έριξε» το HBO Go

Το Game of Thrones «έριξε» το HBO Go

Το «κρασάρισμα» της υπηρεσίας streaming της HBO, HBO Go, προκάλεσε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της τέταρτης σαιζόν του Game of Thrones την Κυριακή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε πολλές ενημερωτικές ιστοσελίδες, πολλοί συνδρομητές οι οποίοι πήγαν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο βρέθηκαν αντιμέτωποι με μεγάλα χρονικά διαστήματα loading ή με το μήνυμα «fatal error- failed to load the service error definitions».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το φαινόμενο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, οι οποίες κινούνταν από εξοργισμένες έως χιουμοριστικές στα social media, και ειδικά στο Twitter. Η εταιρεία ζήτησε συγνώμη από τον επίσημο λογαριασμό της, διαβεβαιώνοντας ότι τα προβλήματα λύνονται και ότι η υπηρεσία επανέρχεται σε καθεστώς κανονικής λειτουργίας.

Όπως δήλωσε η εταιρεία στο The Hollywood Reporter, «το HBO Go αντιμετώπισε όντως προβλήματα λόγω της συντριπτικής ζήτησης στην πρεμιέρα του Game of Thrones. Η υπηρεσία έχει επανέλθει σε πολλές πλατφόρμες και δουλεύουμε σκληρά για πλήρη επαναλειτουργία, που αναμένεται σύντομα».

Μέχρι τώρα δεν έχει διαπιστωθεί πόσοι θεατές επηρεάστηκαν, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκτιμάται ότι ο αριθμός ήταν αρκετά μεγάλος.
Σημειώνεται ότι τον Μάρτιο αντίστοιχα προβλήματα είχαν παρατηρηθεί και στην περίπτωση του φινάλε του «True Detective».

Διαβάστε επίσης:

Game of Thrones Season 4: Χαμός με το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου