MEDIA

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία στο παιχνίδι (vids)

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία στο παιχνίδι (vids)
Το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία

Survivor: Ελλάδα - Τουρκία... 0-1 μετά τη χθεσινή πρώτη μονομαχία για την ασυλία και πλέον η ελληνική ομάδα πρέπει πάση θυσία να πάρει απόψε τη νίκη για να αναπτερώσει τις ελπίδες της και να μη βρεθεί με το... καλημέρα στο παιχνίδι με μειονέκτημα έναντι των Τούρκων

Το Σάββατο (02/02) τόσο η μία όσο και η άλλη ομάδα μπήκαν στα… δύσκολα του ριάλιτι επιβίωσης καθώς από την πρώτη κιόλας μέρα συμμετείχαν σε δύο αγωνίσματα.

Το πρώτο αγώνισμα ήταν για την «άνεση» τους, υλικά για τη δημιουργία καλύβας. Εκεί η ελληνική ομάδα τα βρήκε... σκούρα αφού έχασε με 12-9.

Η απογοήτευση ήταν μεγάλη, όμως, φτάνοντας στην παραλία τους τα ξέχασαν όλα και δήλωσαν πανέτοιμοι για τα επόμενα αγωνίσματα.

Μετά το πρώτο αγώνισμα για τα υλικά της καλύβας ήρθε και αυτό τις ασυλίας, όπου βρήκε και πάλι νικητές τους Τούρκους με σκορ 10-6.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Σήμερα Κυριακή (03/02) οι δύο ομάδες θα παίξουν για ακόμα μια φορά με την Ελλάδα να έχει την ευκαιρία να κερδίσει και να στείλει την ασυλία σε τρίτη μονομαχία.

Ωστόσο, στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε κι έναν τραυματισμό Ελληνίδας παίκτριας η οποία θα χτυπήσει στο πρόσωπο, από το κοντάρι του τροχού.

Ποια ομάδα θα αναδειχθεί νικήτρια;

Η απάντηση απόψε, στις 21:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στην εκπομπή του Αυτιά: «Κουραμπιε, γυρολόγε» - «Είσαι γελοία, να σε μαζέψουν» (pics+vid)

Αγωνία για το μοντέλο με την κοκαΐνη: Έχουν να μιλήσουν μαζί της από τα γενέθλιά της

Σχετικές ειδήσεις